0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten rüzgar sesini fazlasıyla engelledi. Hiç böylesini beklemiyordum vallahi.95 gibi gelen rüzgar sesi tamamıyla kesildi 110 a kadar birşey yok. 115 sonrası hafif gelmeye başlıyor. 120 de bile rahatsız etmiyor ama.
Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla, motor kaputu ile gövdenin ön kısmı arasındaki boşluklar (buna ek olarak büyük aynalar) yüksek hızlarda rüzgar sesine neden oluyormuş. Ne kadar doğrudur bilemem tabii ki. Eğer bir şekilde az da olsa hava kaçıyorsa o boşluklardan oradan kaput içine, mutlaka ses yapar bence de.
Videolarda gördüğüm kadarı ile hybrid versiyonlarda kaput altı izolatör-yalıtımı mevcut ama bizim benzinlilerde yok, toyota sitesinde aksesuar kısmında da yok. Bu ürünün orijinalini alabileceğimiz bir yer var mı ?@Mutlu Tekir (30216) sizin Youtube videonuzdaki ürünle ilgili şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? Zamanla bu motordaki sıcaklıktan dolayı kaputtaki boya ile ilgili sorun olabilir diyorlar bu mümkün mü ?Bir de motor kapağı takanları gördüm Facebook grubunda, buna ihtiyaç var mı ?
Bende Dream Hybrid var ve kaput altında yalıtım yok. Pakete göre olabilir emin değilim.
Resimdeki sekilde yanlara uyguladım. Yagmurlama testi yaptim bir sıkıntı olmadı. Cok yoğun yağmurda sorun çıkarmaz değil mi:)
Ek olarak akümüzü değiştik. 14 ay 13bin km. sonra.https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=91178.msg1124893#msg1124893
Mutlu Selam,Akü garantiden değişilebiliyor mu?Birde senin jantlar farklı renk değilmiydi?