0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun Mutlu Bey.. biz peugeot 308 beklerken toyota olmuş.. güle güle kullanın..
Gelelim test, izlenim ve karşılaştırmaya. Corolla'yı daha önce hiç test sürüşü yapmadan, sırf motor şanzımanı, nispeten güzel görünüşü, yeni kasa olması, 2. elinin kuvvetli olması, Japon sağlamlığı ve uygun fiyatı nedeniyle tercih ettim. Aracı teslim alıp kullanmaya başlayınca Mazda sonrası pişman olmadım değil açıkçası. Ama sürdükçe konforu daha hoş gelmeye başladı ve araca alıştım.
Öğlen arasında da @Selman Yalçın (18649) abiyle görüşüp ayaküstü konuşabildik. İşlemler uzadığı için bizi noterde yakalayabildi Selman abi. Kendisi belki de o öğlen aç kaldı. Özür dilerim buradan. En azından ayaküstü de olsa yüzyüze tanışabildik. Keşfe bayide ve banka şubesinde vakit kaybetmeseydik de işlemler erken bitebileydi de işte maalesef herşey istendiği gibi hızlı olamayabiliyor. [attach=1][attach=2][attach=3]
hayırlı olsun Mutlu bey ,güle güle kullanın inşallah , vision mds galiba ,liste fiyatı 118 civarı , siz kaça aldınız paylaşabilirmisiniz ? birde lpg taktırmayı düşünüyormusunuz ?
Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Daha iyisi, gönlünüzdeki de sizin olur inşallah forumdaşlarım. Lpg düşünmesem Toyota tercih etmezdim zaten Turgut Bey. Mazda 3 ile arasında kaldım ve gerek 2. eli gerekse subaplarının lpg ye daha dayanıklı olması, direk enjeksiyon kullanılmaması nedeniyle daha uygun fiyatlı sıralı sistem lpg kitlerinin uygulanabilmesi nedeniyle tercih ettim.Aynen Vision MultiDrive S. Liste fiyatlarına aldanmayın sakın. Almayı düşünen arkadaşlar 110 Bursa Çavdarlar veriyor, arayın bayiyi. Ama birdahaki ay teslim. Adana Mıçı, Bursa Akkoyun, Çavdarlar ve Zonguldak Ereğli bayilerine ulaşabildim. En uygun fiyatı Çavdarlar verdi. Ereğli çelik jant, krom cam çıtası ve bagaj havuzu ile 120 dedi. Fakat o kadar çıkamadığımdan ve araç hemen lazım olduğundan sahibinden sıfır satan Kayserili bir hacı amcadan aldım. Üstteki alım mesajımda o kısmı hızlı geçtim ama hacı amca aracı Kayseri'den ilana koymuş sıfır diye. Ben de aracı Kayseri'de sandım. Meğer araç Samsun yetkili bayideymiş. Hurda sağlıyormuş bayilere, bayiler de sanırım hurda değerleri karşılığında biriktirip araç veriyor hacı amcaya. Plakası çıkmıştı aracın, ben Karabük plaka istediğimden yeni plaka istedim, noterde satışı aldım. Sıfır aracın 2. el satışı gibi oldu. 112'ye aldım ben. Araç lazım olduğundan bekleyemedim. Fakat bekleyecekler ve sıfır almak isteyenler için güzel bir fırsat tavsiye ederim. Aynı şekilde aracını satın aldığım hacı amca da otomatik corolla satıyor. Almak isteyenlere iletişim bilgilerini verebilirim.