Gönderen Konu: ne yapmam gerek :S  (Okunma sayısı 956 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
ne yapmam gerek :S
« : Mart 24, 2009, 17:50:31 »
arkadaslar gecen gun  aceleme geldı yakıt alamadım ve cok az bır mıktar vardı tam kapımın onunde  donerken  bıttı  neyse bende gıttım aldım 12-13 lıtre kadar doldurdum  marsa basıyorum almıyor   acelemızden dolayı yakıt enjektorunden havasını almak aklıma gelmedı  bende  dumankayayı aradım adam bana  abı motorun sag ust kosede  ufak grı bı kapak var ac onu  ıcınde bısıklet sıbobu gıbı sıbop var  ona hava kesılınceye kadar bas  bende bastım  meger se o klıma gazıymıs arkadaslar herneyse ben olayı detaylı ınceledım  arabyı calıstırdım hemen klımayı actım  ılkınde sorun yok sıcaga alıyorum yakıyor soguga alıyorum donduruyor ama zamanla bu performans dustu  2-3 gun oldu bu olay  ne yapmam lazım klıma gazını tekrarmı doldurmam gerek  bunun + ve  - lerı nelerdır ve ne kadara mal olur  sımdıden saolun

Toyota Club Türkiye

ne yapmam gerek :S
« : Mart 24, 2009, 17:50:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: ne yapmam gerek :S
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2009, 18:07:22 »
  Selam.
 Çok geçmiş olsun. Bu şekilde klimanızı çalıştırmayın, aksi takdirde klima kompresörü arızalanabilir. İlk fırsatta klima gazını tamamlatın.
 Not olarak verdiğiniz paylaşımı anlıyorum ancak herhangi bir yasal soruna yol açmamak için o bölümü izninizle siliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
Ynt: ne yapmam gerek :S
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2009, 19:46:59 »
klıma gazını ılk fırsatta  kontrol ettırcem zaten  saolun   ılgınız ıcın tesekkurler  bende sızı anlıyorum