Anıl Bey ben LPG için japon tercih edip Corolla aldım. Önceden de Civic vardı zati. LPGsiz kullanmam mümkün değil ne yazık ki
Ali bey ben aracı gömmüyorum,aksine aracınızı uzun yıllar sorunsuz kullanilmeniz için tavsiyede bulunuyorum,malesefki yazdıklarım su götürmez bir gerçek,uzun kullanımda enjektörlerin su koyverdiği zaman yazdıklarımı daha iyi anlarsınız,
Kullanılan yağla alakalı bir durumsa zaten ben aracım için en iyi yağ hangisiyse onu alıyorum, o zaman her bakımda motor iç temizleyici yapmak ekstra maliyet ve külfetten başka bir iş değil. Kaldı ki bu işlemi yetkili servislerde tam manasıyla yaptıklarına inancım pek yok nedense. Ümit hocam bu 3 silindirli ve direk enjeksiyonlu motorlara biraz fazla yüklenmiyor musunuz?
Yıllardır ülkemizde 3 silindirli ve direk enjeksiyonlu araçlar kullanıldı ve hala kullanılmakta. Eğer performans yönünden 1.6dan daha iyi olsaydı seçimim 1.5 corolla olacaktı ama performansı seçtim ben 

Selman hocam yıllardır ülkemizde 3 silindirli motor kullanıldı evet,hepsinin sonu hüsran oldu direk enjeksiyonlu motorlar da kullanıldı ve bu sistemi toyotada kullandı meşhur 150 HP avensisler,onlarda İngiliz japon ortak üretimiydi şimdiki corollada öyle ve o avensislerin LPG takılanların hepsinin enjeksiyon sistemi çöp oldu,
Şimdi diyeceksiniz ki onlara uygun LPG dönüşüm kitleri yoktu ama bu araç için var "yok öyle bir dünya" bu araç veya başka bir araç için tam verimlilikte çalışacak LPG dönüşüm kiti olmadı ve olmayacak çünkü LPG sonradan entegre edilen çakma bir sistem eğer iyi birşey olsa fabrikalar direk üretim bandında bu işi yapar,isterseniz onada açıklama getirelim,
LPG'li araç üretimi başlı başına ayrı bir proje olması gerekiyor,motordaki metal bileşenleri contalar,soğutma sistemi,yakıt yazılımı vs vs çok pahalıya çıkıyor çünkü fabrikadan LPG'li çıkan araç sorunsuz olmalı (öyle birşey malesef mümkün değil) ve yetkili servislere LPG eğitimi verilmeli personel fazla olacak aynı zamanda hâli hazırda ki LPG üreticileri bir pazar haline geldi kimse bunun olmasını istemez karşı çıkar bu liste uzar gider,siz yinede bakımlarda engine flush yapın yapınki motor temiz kalsın ilerleyen km'ler de motor yorgun düşmesin.
Sakın Honda örneğini vermeyin onlarda BRC den hizmet satın aldılar kendileri üretim işine girmedi.