Gönderen Konu: WRC  (Okunma sayısı 1973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
WRC
« : Eylül 05, 2006, 18:09:33 »
arkadaşlar güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre finlandiya ve almanyaya giren didier aruel aynı corolla wrcyle türkiyeye de gelicekmiş çok muhtemelen bu seneki wrc son türkiyede izlemenizi en azından takip etmeniz tavsiye ederim yarış 14 15 ekim civarında daha çok var hazırlanabilsin isteyen olursa diye söledimm

Toyota Club Türkiye

WRC
« : Eylül 05, 2006, 18:09:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
WRC
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2006, 14:06:46 »
eskiden wrc yarışlarını ntv de gece yarısı da olsa izleyebiliyorduk şimdi wrc yarışlarını hangi kanal veriyo?veya veriyormu? ben wrc yarışlarını çok seviyorum takip etmeye çalışıyorum ama ntv wrc yarışlarını vermeyi kesince wrc ile ilgimiz kesildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
WRC
« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2006, 04:01:54 »
Eurosport veriyor, oradan izleyebilirsin. Hem de Dijitürk ve Kabloda Türkçe.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
WRC
« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2006, 12:40:48 »
Arkadaşlar üzgünüm ama Didier Auriol gelmiyor ya da gelemiyor çünkü kayıt listesinde adı yok!

Buradan kimlerin geleceğine bakabilirsiniz: http://www.wrcturkey.com/v2006/d_entrylist.asp

Ayrıca lider Sebastian Loeb de bisiklet binerken elini sakatlamış ( haber NTV ) o da gelemeyecek bu daha kötü bence... Kayıt listesinde hala ismi var henüz çıkarılmamış.. Acaba onun yerine kim gelecek ? Belki de Carlos Sainz i bir kez daha izleme imkanımız olur Loeb in yerine