Gönderen Konu: Elektrikli Ayna  (Okunma sayısı 3031 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 xei 16v a/c
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Elektrikli Ayna
« : Mart 18, 2009, 18:59:33 »
Merhaba arkadaşlar! 95 xei ac corollam var! Aynalar manuel. Elektirikli ayna taktırmak istiyorum. Acaba bu konuda tavsiyeleri olan arkadaşlar var mı? Yani sıhhatli olur mu? Kaça mal olur? Cevaplarınız için teşekkürler!!!
Bu otomobilde dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor!!!

Toyota Club Türkiye

Elektrikli Ayna
« : Mart 18, 2009, 18:59:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Elektrikli Ayna
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2009, 19:03:04 »
levent bey bende de xli var, bi bakayım demiştim, glilerdeki elektrikli ayna takılan kapağı çıkardım, soketler duruyor, sanırım hazırlığı yapılmış, sadece düğmenin soketi takılacak, sonra mevcut aynalar çıkarılıp elektrikli olanlar takılacak, o sütunun içinde bir yerde soket olması lazm eğer hazırlık varsa.. aynanın soketi oraya takılacak aslında tahminimce kendiniz bile takabilirsiniz...hatta gaza geldim, çıkmacılara gideyim, uygun fiyata bulursam alayım kendim takmaya çalışayım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2009, 16:58:13 »
Türkay Bey siz bi deneyin bakalım. Eğer söylediğiniz gibiyse çokta meşakkatli bir iş değil galiba! Denadikten sonra bana haber vermeyi unutmayın!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Mart 19, 2009, 17:03:32 »
haber vereceğimden emin olabilrisiniz, resimlerle anlatırım zaten güçlüğünü kolaylığını vs..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 19, 2009, 17:05:41 »
Teşekkür ederim!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 19, 2009, 18:14:31 »
pekı arkadaslar madem boyle bır konu var bende soruyuım bıseler  benım araca elektirikli ayna zaten mevcut ben  katlanma ozellıgını yapabılırmıyım olursa nasıl yapmam mevcut yanı ıcerden  dugme ıle katlanma ozellgı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 19, 2009, 20:24:29 »
abi o exrta bir motor ister eger içinde o kadar bosluk varsa ve onu yapıcak elektirkci varsa kolay olur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 19, 2009, 20:58:48 »
valla detaylı bı bılgı bırıkımım olsa yanı  detaylı anlatacak bır arkadas varsa  cıddı cıddı dusunmekteyım bu ıslemı ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2009, 21:04:50 »
murat bey işte şimdi gaza geldim, bakalım e46 model bmw araçtan çıkma ayna motoru araştırayım, yukarıya doğru katlıyor aynaları gerekirse aynayla beraber alırım, bir çaresi bulunur elbet, alarma bağlarım onu bir de eğer takmak ve çalıştırmak mümkün olursa... kapıları kilitlenince aynalar yukarıya doğru katlanır..bunu araştırcam!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Mart 19, 2009, 21:12:28 »
sevgılı turkay bende arastırdım ancak m3 orjınal ayna almamız sart kı oda 600 yuro cıvarı :d  yan sanayılerın ayakları bıraz dandık bız orjınal bmw  araca uygulamıyacagımız ıcın zamanla o ayakları kastırıp kırdıgını duyudum ne kadar dogru bılemıyorum  bende baktım ayna konusu var atladım hemen  bu ıse bı bakalım bırlıkte kopmayalım konudan arastırmalarının sonucu beklıyorum

ornek ıcın :  http://www.sahibinden.com/e60_m_katlanir_ayna-02WQQaXQQ11001689WQQpXQQdisplayitem&keyword=m%20ayna

bılmem nasıl olur ancak benım daha onceden dusundugum 2 model var  bırı  jdm aynalar yanı sunlar pıyasada 100 lıraya bulmak mumkun

http://www.sahibinden.com/honda_civic_92-95_carbon_ayna_sifir_garantili_-84WQQaXQQ13083723WQQpXQQdisplayitem&keyword=ayna

dıgerıde bunlar aracımı 6 cm lık yay koyduktan sonra aklıma geldı bıraz ucuk bı model ama arac basıkken gercekten cok hos duruyor uygulama yapmadım ama olesıne bı arkadasımın aracından sokup denemıstım resım bulursam eklerım gercekten cok guzel duruyor

http://www.sahibinden.com/master_mirror_-_spor_ayna_f1_mirror_universal-49WQQaXQQ13124502WQQpXQQdisplayitem&keyword=ayna

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mart 19, 2009, 21:24:29 »
murat bey ben ilk fırsatta çıkmacılara bakayım, çıkma bmw aynası araştırayım, peki biz bu aynayı takabilcekmiyiz ki kendi arabamıza? ayakları nasıl oturacak montaj nasıl olacak? ben elektrik kısmını hallederim de kaporta kısmı düşündürüyor..ama park edip de uzaktan kumandayla aracı kilitleyince aynaların yukarıya doğru katlandığını görmek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2009, 21:29:47 »
murat bey ben ilk fırsatta çıkmacılara bakayım, çıkma bmw aynası araştırayım, peki biz bu aynayı takabilcekmiyiz ki kendi arabamıza? ayakları nasıl oturacak montaj nasıl olacak? ben elektrik kısmını hallederim de kaporta kısmı düşündürüyor..ama park edip de uzaktan kumandayla aracı kilitleyince aynaların yukarıya doğru katlandığını görmek...

turkaycım bılırsın aracımıza baska bır urunu uydurmak ıcın bazı malzemelerı kullanmak mumkun ornegın  teyıp cercevelerı nı bılırsın  aynalar ıcınde mumkun bu  sekılde bır uygulama bunuda ben hallederım olur bıter  :D  ve ılk olmus oluruz :D  opuyorum senı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Mart 19, 2009, 21:33:57 »
bu güzel oldu işte !! ben biraz araştırayım bu konuyu, güzel fiyattan ayna bulursak hemen başlayalım çalışmalara :) :) elektrikli ayna da çalıştırılır bir şekilde..heyecanlandım ya :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Mart 19, 2009, 21:35:59 »
aynen ayna degılde mekanızması saglam olsun problem degıl gerısı ve ıyı fıyattan almamız gerek

yada soyle bırsey yapabılırız cıkma  corolla farı alıp o mekanızmayı bızım farın ıcıne yerlestırebılırsek orjınalıde bozmamız oluruz  ne dersın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 05, 2009, 01:25:12 »
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Nisan 05, 2009, 01:47:36 »
levent bey daha uğraşmadım, planladım ben neler yapacağımı, bu olayı son sıraya koydum, en uğraştırcak şeylerden biri bu, bir de para olayı var, sırayla ufak ufak ilerleyebiliyorum ancak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2009, 17:31:16 »
gelısmeler nedır pekı turkay ım ? varmı bı ugrasın bu konuda?