0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başbakan falan olsam ilk iş askerliği temelli kaldırırdım
Atılan taş ürkütülen kurbağaya değmedi. Hükümet bu işten hem maddi, hem de manevi zarar görecek gibi görünüyor:http://haber.gazetevatan.com/bedelli-bekleneni-vermedi/420083/1/Manset
daha hazirana kadar çok var,bence insanlar biraz beklemede:)
Kıymetli arkadaşlarımBurada bir çok arkadaşım ne olduğunu detayı ile bilmedikleri bir çok konuda ahkam kesmişler. Şimdi bunu yazınca o arkadaşlarım kızacaklar ama bu böyle. Burada uçulan konulara kısa kısa değinmek istiyorum. Bana ve yazdıklarıma kızacak arkadaşlarımdan şimdiden özür diliyorum. Ama insanlar bilmedikleri konuda çok biliyormuş gibi ahkam kesmemeli diye düşünüyorum.....
Kıymetli arkadaşlarımBurada bir çok arkadaşım ne olduğunu detayı ile bilmedikleri bir çok konuda ahkam kesmişler. Şimdi bunu yazınca o arkadaşlarım kızacaklar ama bu böyle. Burada uçulan konulara kısa kısa değinmek istiyorum. Bana ve yazdıklarıma kızacak arkadaşlarımdan şimdiden özür diliyorum. Ama insanlar bilmedikleri konuda çok biliyormuş gibi ahkam kesmemeli diye düşünüyorum....
İlgiyle okunmuştur Seyit bey size katılmamak elde değildir ancak askerliği her doğuya çıkan kişi torpil peşinde koşmaz....misalde hata olmaz hatta benim gibi güneydoğuya gitmek istiyorum diye dört bir tarafa dilekçe verir ve JÖH olarak güneydoğuya gider gerçi istisnalar kaideyi bozmaz ....yazınızdan ötürü sizi tebrikederim....
Ben okudum birçok noktada size katılıyorum.....
Seyit hocam, eline agzina saglik. Bir solukta okudum.
Böylesi güzel tecrübe ve düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için gerçekten teşekkürler Seyit Abi...Ve düşüncelerinize katılmamak elde değil.Elinize sağlık.