0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nankörlük konusuna gelince benim gibi bazı insanların bencilliği gel pisi pisi dediğinde gelmeyen kedilere sinir oluyoruz ya hayvan bizim her istediğimizi yapıcak değil.. Bencilliğimizden hayvanlara suç atıyoruz bende dahil..
Vardır ya abi insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum diye ... işte artık ben hayvanlara hayvanlık namına yardım etmekten yanayım artık insanlık sıfatı iyi anlamda gözükmemeye başladı gözüme
Belki o kuş devamlı adamın arabasının üstüne pisleyen kuştu, adamda intikamını aldı, nerden bileceksin, değilmi
En fazla üzüldüğüm bir konu yurtdışından gelen köpeklerin sokaklarda acımasızca öldürülen yada köylerden bile vefasızca uzaklaştırılan yerli ırkların yerine geçmesi. Hatta barınaklarda bile artık yerli ırkların yerlerini almaya başlamaları. Tabi seneler önce ihtiyaç olduğu için getirilen ispanyol ingiliz yda alman av köpekleriyle kurt köpekleri hariç. Bende akvaryumumdaki gözdem olan albino cüce vatozumun fotoğrafını paylaşıyorum çatallaşan bıyıklarıyla çok heybetli bir balık.
Mehmet hocam, o kuşun cinsi nedir?
Çok güzeller maşallah pisicikler bir sorum olucak evinde kedi besleyenlere kedilerini nasıl yıkayabiliyorlar ? Çile gibidir herhalde hem hayvancığa eziyet (ona göre ) hem yıkayana eziyet tırmık izleri falan
Umut abi o halde sen sakın erkek kangal görme.Korkarsın alim Allah.52 cm çapında kafa oluyor.Haberin ola...
Özer Bey,Bu benim sokakta bulup büyüttüğüm sevgili "kleopatram"bu muhteşem hayvan ne yazıkki birkaç eşekaraısı yakalayıp yedikten sonra zehirlenip öldü, kaç senedir anısına hürmeten başka kedi almadımama sizin beyazları görünce yine dertlerim depreştielinizde fazla varsa yeni sezon yavrulardan bi tanesini bana verirmisiniz