Gönderen Konu: 2001 Avensis ve mp3 lü Cd Changer  (Okunma sayısı 9384 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
2001 Avensis ve mp3 lü Cd Changer
« Yanıtla #20 : Mart 14, 2007, 09:38:53 »
Alıntı yapılan: Yusuf Bayraktar
Alacağınız teyp 98-2000 kasa avensisin teyibi sanırım. benim bahsettiğim makyajlı kasaların teyibi. Yol bilgisayarıyla entegre.
[/quote]

yok bu ondan değildi. bildiğimiz cd kontrollü kaset çalar dı ancak kısmet olmadı alamadım. carina, 2000 altı avensis teypleri 96 corollalara falan oluyor. hatta camry teybi bile. ama bu teypi alınca cd changer vs 300 yl daha para harcamak gerekiyor. şöyle bir düşündüm, sony cd-mp3 bir teyp almaya karar verdim. daha almadım ama ileride. istanbuldayım ben ve aracım pazar gününe kadar evin otoparkında yatıyo. yani birisi aldığım sonynin ana ünitesini görüp söküp gitse ruhum bile duymaz zannediyorum. o yüzden orjinal security li bir teyp kullanmak tercihimdi. ama yok işte. adam akıllı temiz bir teyp yok. teşekkür ederim mesajınıza...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 14, 2007, 09:38:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #21 : Ekim 23, 2007, 10:01:11 »
Sevgili arkadaşlarım size önerebileceğim xcarlink usb mp3 player,teybinizin cd changer portundan bağlanıyor extra bir enerji kablosu gerekmiyor.Tüm kontroller orjinal teybinizden varsa direksiyon kumandasından yapılıyor ve bilgi ekranı kesinlikle çalısıyor(orjinal kullanıma devam) ve cok kucuk bir alet usb belleğe yüklediğiniz mp3 lerinizi çalabiliyorsunuz yada kutunun içinden çıkan card reader la sd/mms kartlarıda okuyor.Fiyatta bahsettiğinizle alakası yok sanırım 130 euro+kdv.
Xcarlink Usb Mp3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: 2001 Avensis ve mp3 lü Cd Changer
« Yanıtla #22 : Mayıs 01, 2008, 16:05:00 »
Daha ucuz önerisi olan var mı? Ama ses kalitesinden ödün vermeden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 490000
  • Model Yılı: '01
  • 4 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Ynt: 2001 Avensis ve mp3 lü Cd Changer
« Yanıtla #23 : Temmuz 08, 2011, 11:55:18 »
konu hortluycak ama xcarlink ve benzer sistemler 2001 avensis için uygun değil...bu konuda maliyetleri göze almama , zaman ve emek harcamama rağmen netice alamadım.... internetten felan sipariş eden arkadaşlar oldurda mağdur olurlar diye yazma gereği duydum...anladığım kadarıyla bu sistemlerin çalışabilmesi için bizim araçlarda cd changer kablosununda olması gerekiyor..bu kablo için ise yetkili servis 170 tl civarında fiyat istiyor....çalışıp çalışmayacağını da bilemeyeceğim için sipariş etmedim.araçlarında orjinal cd changer olan arkadaşlar ilgili kabloyu kullanarak sistemi deneyebilirler....netice alan olursa paylaşımını beklerim....