0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bagaja changer gibi bişey düşündünüzmü?[/quote]Düşündüm evet ama serviste satılanda mp3 desteği yokmuş. mp3 lü bi changer alıp onu araca entegre etmemiz lazım bi şekilde.
Ben servise değil de pioneer satıcısına sormuştum 3 4 yıl önce bagaja 12 lik changer ı 500 600 e takarız demişti...[/quote]Peki bu changer tamamiyle entegere oluyor değil mi aracın müzik sistemine?
Discman'iniz varsa bir problem yok.Gidersiniz Kadıköy'de Yazıcıoğlu İş Hanı'na.Bir adet cd çaları, kaset çalara transfer etmek için bir adet kaset alırsınız.Discman iniz mp3 te çalıyorsa,aracınızın orjinalliğini bozmadan hem kaset,hem cd hem de mp3 çalarınız olur...[/quote]O yöntemi kullanıyorum fakat fazla hoşuma gitmiyor. ben tamamen entegre bir sistem olmasını istiyorum.[url]http://www.otozone.com/DisProduct.asp?Pid=...8b7b733dee1c9af[/url]Bu linkteki Sony cd changer Toyota adaptörü ile birlikte geliyor ve Toyota lara sorunsuzca takılabiliyormuş. Daha önce böyle bir şey taktıran var mı? Bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
O zaman bundan alacaksınız ya da söylenen gibi yeni bir teyp...Burdan[/quote]Mp3 ON CHANNEL KABLOSUZ,USB DESTEKLİ MP3 KEYFİ TÜRKİYE'de İLK DEFA 251314Bu ürünü alıp İstanbul içinde veya büyük şehirlerde kullanacak olan varsa, lütfen önce onunla ilgili yorumları okusunlar. Ben kullanmıyorum ama sitede yazıldığı kadarı ile epey frekans karmaşası yaşanıyormuş ...
Mp3 ON CHANNEL KABLOSUZ,USB DESTEKLİ MP3 KEYFİ TÜRKİYE'de İLK DEFA 251314Bu ürünü alıp İstanbul içinde veya büyük şehirlerde kullanacak olan varsa, lütfen önce onunla ilgili yorumları okusunlar. Ben kullanmıyorum ama sitede yazıldığı kadarı ile epey frekans karmaşası yaşanıyormuş ...[/quote]Ewt benzer bi cihaz da I-pod için vardı. Sizinle aynı frekansı kullanan bi radyo kanalı çok sinirimizi bozabilir.
Sony MP3 cahngerların adaptörleri var.. Toyota içinde var diye kalmış aklımda.. Onlardan kullanabilirsiniz.. Morfarede falan ayrıntılı bilgi bulunur...[/quote]Ben de bunlardan düşünüyorum. Daha önce böyle bi şey kullandınız mı? Cihaz full fonksiyonel oluyor değil mi?
kullandım.. 2002 yeni kasa Corollaya kısa süreli olarak takmıştım. Normal MP3 changer işte daha fazlasını bekleme..[/quote]Teşekkür ederim. mp3 çalması yeterli benim için. Teyibimi de kullanmaya devam etmiş olacağım. Ben de en kısa zamanda alacağım Sony mp3 cd changer'ı Toyota aparatı ile birlikte.
valla bu soruların cevabını merakla bekliyorum 96gli corollama avensis teybi alıyorum uygun fiyata buldum.[/quote]Alacağınız teyp 98-2000 kasa avensisin teyibi sanırım. benim bahsettiğim makyajlı kasaların teyibi. Yol bilgisayarıyla entegre.