Gönderen Konu: 2009 corollada degisiklik yapildi mi  (Okunma sayısı 1302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2009 corollada degisiklik yapildi mi
« : Mart 15, 2009, 23:18:36 »
arkadaslar tamamen meraktan soruyorum
Bildiginiz gibi corollalarda standart sorunlar vardi, onden ses problemi, fren sesi, depo sesi, Mm vites problemleri vb gerci bunlar serviste gideriliyordu ama forumlari dolasirken bazi arkadaslar kendi 2009 model arabalarinda bu sorunlarin olmadigindan bahsediyorlardi
ayrica simdi fark ettim bir arkadas elegantta cruise control  yok diye pisman olmus ama simdiki 2009 corolla elegantta bu da var
acaba 2009 da iyilestirmeler yapildi ve yeni dıonanimlarda mi kondu?

Toyota Club Türkiye

2009 corollada degisiklik yapildi mi
« : Mart 15, 2009, 23:18:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 corollada degisiklik yapildi mi
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2009, 23:30:17 »
araçta mekanik iyileştirmeler yapıldı ama donanımda değişiklik yapılmadı
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 corollada degisiklik yapildi mi
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2009, 10:17:22 »
alper bey sanırım bahsettiğiniz arkadaşlardan biri de benim, 2009 corolla var, kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım, takırtı, tukurtu, balata sesi, depo çaltantısı vs...yeni donanım olarak hatanız olabilir, cruise control'ün olmaması dizelde vardır, dizelde hiç yoktu, hala yok, sadece benzinli elegant donanımda var ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli