0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam tamam adımın geçtiğine emin oldum .Ali abi gelirsen mutlaka beklerim .
Nasıl gelemem geçen iki hafta üst üste Düzcedeydim ama Ahmet kardeşimizi göremedim, eksikliği belli oluyordu yani Ahmetçim okulumuzda müfettiş amcalar vardı biraz fazla meşguldüm bu aralar o yüzden foruma takılamadım... Artık buralardayım ama He bir de sen hala İstanbula gelmiyor musun yoksa gelip gidiyorsun da bizim mi haberimiz olmuyor? Yakında kamp kurucam TEM gişelerine, senin arabanın önüne atıcam bak kendimi
Sevgiye bak arkadaş.dostluğu sevgiye arkadaşlığa bak yaaa.Gözlerim yaşardı
abi sitede dosluklar saglam abi Düzcede bu extradır herzaman Düzceliler birbirlerini gordugum tüm diger illerden fazla tutarlar sagolsun abilerimde sevmişler beni....
seni sevmeyen ölsün be Ahmedim
aaayy bana biseler oluyo
arkaya bi bak bakayım havalanan birşeyler mi var
abi izmir aktif üyesi az, tırt yani biraz aktif üyemiz çok olsa şöyle mangal, deniz, piknik vs. yapcak şey çok ama adam yok
ya kardeşim haklısın biizimde üyemiz az ama dedigim gibi hepsi cana yakın insanlar o avantajımız var. BU ARADA DÜZCE MERKEZ TEK ÜYE BEN OLUYORUM emreve ferdi abilerim az sık gidip gelin merkeze
Cuma tekrar bi Düzce seferi görünüyor bana Ahmet günübirlik olacak ama yine...
Git gel 250 km benim için. Yolda rampa neym çıkmazsak 50 liraya gider gelirim gibi görüyorum amma ordaki şartlar işi bozabilir.Haaa burda şöyle ki orda gelirsem eğer yemeğe para vermem Eee örenci adamık acıyın gurbanlar bilet desen otobusle bi gidiş 25 git gel 50 kaat.Ben burdan 2 adam kaptırsam ikisinden de 25 er kaaat kopardınmıydı tamam (Türkçeyide katkettik biraz )
ahmedim ben düzce buluşmasına kesin geliyorum, rollamla beraber geliyorum, o zamana 5 cm basılmış, 16"lik ayakkabıları üstünde gelirim inşallah bugün öğrendim, 1-1.5 saatmiş otobandan ankara-düzce
siz bu organızasyonu yapın ben tek basıma bıle gelırım akcakoca yı ereglıyı duzceyı cok ıyı bılırım bayılırımda hele otel akcakoca dıye mı mekan var azmı kacmadım hafta sonları oraya ....
ben henüz kaçamadım oralara..Geçen bir Abant'a niyetlendim ama baktım cepte fırtınalar kopuyor.Vazgeçtim..
biraz katkekmişin gercekten emre sen en iyisi emre abiye nufus kagıdınıda verde gecerken nufusuna alsın seni şaka bi yana sen gel gerisi kolay aç döndürcek değiliz kimseyi Düzce'mizden...
Hele bi günü belirleyin (ama baya bi önceden ahebr verin) imkanlar el verirse geliriz inş. Fark eder mi yaa iki Emre adaş geliriz
Ahmetim sonuçta o da bir maliyet.Gerçi otobandan gelsem ve basmasam tek depo gaz ile gider gelirim herhalde.Eryaman-Düzce kaç km'ki..90-120 km arası hız yaparsam 650 civarı gidiyorum...
günü ortak belirlices kardesim... daha ne kadar önceden haber veriim 3 ay önce actım konuyu