0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç 2005 verso erhan arkadaşımın sorusu için.
şahin bey geçmiş olsun. fakat 2005 aracın marş kömürünün bitmesi normal değil. marş doğru kullanılmamış demekki. marş aldıktan sonra anahtarı hemen bırakmaya dikkat edin beklettğiniz 1 saniye bile çok zararlı.
Tabi bizdede hata var bir saatte 10,12 defa marşa basıyoruz ondanda olmuş olabilir.işmiz gereği in bin devamlı ondanda olmuştur.
Evet kartlı çalıştırma sistemi...Ergün arkadaşın dediği gibi.Tabi bizdede hata var bir saatte 10,12 defa marşa basıyoruz ondanda olmuş olabilir.işmiz gereği in bin devamlı ondanda olmuştur.
Engin Verso'larda kartlı çalıştırma olduğundan motor marş alıncaya kadar marşa basmaya devam eder. Eğer 15 sn. boyunca motor çalışmazsa yada ayağını debriyajdan çekersen o zaman marşı bırakır. Ayrıca motor çalıştıktan sonra da zaten bu devre otomatik olarak marşı kesiyor.