Gönderen Konu: sıfır boyalı araç  (Okunma sayısı 847 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 46 kere teşekkür etti
  • 103 kere teşekkür edildi
sıfır boyalı araç
« : Temmuz 09, 2018, 09:38:24 »
internette bir haber okudum sizlerle de paylaşmak istedim. daha önce başka markalarda olduğunu duymuştum ilk defa toyota da gördüm.

http://otomobil.haber7.com/otomobil/haber/2664985-bayiden-sifir-aldigi-arac-boyali-cikti

Toyota Club Türkiye

sıfır boyalı araç
« : Temmuz 09, 2018, 09:38:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 426 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
Ynt: sıfır boyalı araç
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2018, 12:23:24 »
Hangi bayi acaba?
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: sıfır boyalı araç
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2018, 04:25:03 »
bunda toyotanin bir sucu oldugunu dusunmuyorum tamamen bayinin terbiyesizligi ahlaksizligi. sifir km sattigi araci 1 yil sonra takasa alacagi zaman 5 parca boyali diyor fiyat kiriyor daha sonra da vatandas dava edince de  mahkemede ki savunmaya bak arac orjinal fakat boya degerleri maksimum seviyede diyor.
 insallah toyota marka imaji icin bayiye gereken cezayi verir ama sanmiyorum. tuketici icin bi sey diyemiyecem rabbim yardimcisi olsun cunku memlekette tuketici devlet ve firmalar tarafindan yolunacak kaz gibi gorundugu icin hakkini savunacak ne bir devlet kurumu var nede bir sivil toplum kurulusu.. mahkeme ve bilirkisi adami hakli bulmus ama herifler odeme yapmamis adam icra takibi baslatmis su hareketi avrupada yada amerikada yap bakalim adamin anasini aglatirlar.
katar da olmustu chavrolet marka arac aliyor vatandasin teki kendisi de katar'li degil bu arada. daha sonra aracin on kaputunun altinda boya akintisi farkediyor ve araci sanayide eksper yaptiriyor. aracin on kaput ve camurluklari boyandigi ortaya cikiyor. krallikla yonetilen katar'da mahkeme kadisi bayiye tam 2 milyon riyal ceza kesiyor magdur vatandasa tazminat olarak ayni aracin sifirinin verilmesi ve 500bin katar riyali odenmesine hukmediyor.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu