0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.3 Corolla, 1.8'den nerdeyse % 17 fazla yakıyor.
Ahmet Bey.Bu corona ve carinaların ae 101 corolla lara göre vergisinin yüksekliği haricinde ne gibi eksileri mevcuttur.Sağlamlık,yedek parça ve parça fiyatları vs. 2000 motor carinaların bir çok 1,6 motor arabadan az yaktığını duymuştum.
Dogrudur. Ama 'highway miles' olarak olculdugunde. Saatte 65 mil sabit hizda egimsiz ruzgarsiz yolda giderkenki deger. Ust viteslerde dusuk yakit tuketilmesi normal. Bir de buyuk ihtimalle duz vitesli araclarla olculmustur ki daha yuksek MPG ciksin. 93-97 otomatik vitesli Corolla'larin bircogu 3 vitesli. O yuzden uzun yolda daha buyuk motorlu da olsa fazla vitese sahip arac daha az yakar. Sehir ici verileri olsa bir baksak...buyuk ihtimalle 2000 motor daha fazla yakiyordur...Ahmet kardes, siz arabanizin resmini eklediniz mi? Merak ettim dogrusu. Nadir sayilacak bir oldugu icin...
Resim icin cok sagol Ozcan kardes
Teşekkürler resim için. Benim arabanın fotograf öncesi biraz toplanması lazım. Kırık sinyaller falan var. Hazır olunca inşallah çekicem resimlerini. Biçimini görmeniz için netten bi fotograf buldumrenk dahil benim arabanın aynı.. (Yalnız kaput açık kalmış galiba bunun.. Bi de benimkinin direksiyonu tabi diğer tarafta )Arkadan da bu araba gibi (olacak inş. toplanınca.. ):