Gönderen Konu: 2000 SAĞ AKS DEĞİŞİM SONRASI DEVAM EDEN SES SORUNU ACİL  (Okunma sayısı 3061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Selamın Aleyküm herkese hayırlı günler 2000 terra 1.6 patlak far aracım  arkadaşlar geçenlerde sağ ön taraftan dönüşlerde meydana gelen çat çat çat sesi sonrasında ,tamirciye gittim kaldırdılar,aks gitmiş değişicek muhabbeti sonrası değiştirdim, veka markayla 260 tl ye , sonrasında yolda devam eden ,aks bozukkende yapan düz yol yada bozuk farketmeyen , lıkırtı sesi çok bariz araç içine geliyordu. hafta sonu olduğu için geri gidemedim internet araştırmalarıma göre ya z rot ;ya salıncak fişeği ;yada takoz ;yada amörtisör hangisi yapar, bu kadar para veriyoruz dönüşlerde ses kesildi ama lıkırtı sesi devam ediyor çok sinir bozucu yardımcı olun,bide son olarak bu aks değişimi yapılırken çekiçle vurdular çekiçle vurunda kilit yeri bozuluyormuş oda olabilirmi gerçek ustalar yardım edin para kazanmak kolay değil ama tamiri arkadaşlar şurası değilse burdan diyerek ne varsa değiştiriyorlar yazık.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2018, 21:33:58
CVP

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 SAĞ AKS DEĞİŞİM SONRASI DEVAM EDEN SES SORUNU ACİL
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2018, 23:44:55 »
İyi bir ön düzen rot balans yapan yere gidin ustayla birlikte yol testi yapın ve dönüşte kanalda inceleme yaparak size net cevabı sesin nerden geldiğini söyler bide motor takozlarina baktırın tamirciye özellikle sol tarafta şanzımandakine baktırın
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 SAĞ AKS DEĞİŞİM SONRASI DEVAM EDEN SES SORUNU ACİL
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2018, 00:06:37 »
Z rotlar ve virej demir çubuğu takozları yapar bu sesi