0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuna bey Devirdaim mekanik olduğu için ışık yakmaz onun belirli bir km si vardır ve zamanı geldiğinde mutlaka değişmesi lazım aksi halde bu gibi sorunların çıkması normal hale gelir ilk bakımı 80000 daha sonrakiler 60000 de bir değişmesi lazım tabi bu toyotada ilk bakımı daha fazla olabilir Mesaj Birleştirildi: Mayıs 01, 2018, 17:26:52Kimi özel servisler kaçırma yok değişim istemez derler ama devirdaim sürekli hareket halinde olan motorda hayati öneme sahip parçayı es geçebiliyorlar halbuki parçanın icte kalan kısmında suyu devirdaim yaptıran çarkları zamanla eriyor ve suyu döndermeyince malum hareret durumu ortaya çıkıyor tekrar geçmiş olsun
Tuna bey 120 bin bakımında nelerin değiştiğini ve sizin aracın modelinde nelerin değişmesi gerektiğini öğrenirsiniz belki haklı bir neden bulup servisten bir miktar karşılama talep edebilirsiniz zannedersem 120 bin bakımında devirdaim kesinlikle değişmesi gerekiyor eğer elinizde bakım evrakları varsa orda neler yapıldığı yazar ve çıkan parçaları incelemenizde fayda vardır benim yaptığım usta ile birlikte gerekirse aracın altına giriyorum tabiki işini düzgün yapanlara emek sahiplerine sözüm yok tekrar geçmiş olsun kazasız hayırlı sürüşler
Ümit Bey maalesef Toyan bakımını eski sahibi yaptırdı o yüzden belgelere erişemiyorum. 120 binde aldım aracı yeni bakımdan çıkmıştı..