0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
XENON FARLARIN FİYATLARI NE KADAR
Arkadaşlar merhabalar siz toyota kullanıcıların bilgisi olduğunu düşünerekten sizlere sorum olacak,Cyclone xenon far kiti nasıl bir markadır? aydınlatması ve kalite olarak,görüşlerinize ortak olmayı bekliyorum
merceksiz sakın xenon takmayı düşünmeyin
Ben taktırdım gözümü alıyor diyene arabayı bağışlayacağım.Tabiki alanlar çok bu farın yapısına ve far ayarına bağlı.Bizim corollaların far yapısı xonon takmaya uygun bence.
+1 bende mtec cosmo blue 4750K xenon pub ampülünden alacağım.araştırdım resimlerdeki rengi gayet tatmin edici.xenon var sanırlar ^^
Burak öyle sanırlar ama ona verdiğin paraya değmez, aynısını bende taktırtmıştım 1 ay kadar kullandım gece kör misali sonra söküp zenon taktırttım, o ampüllerde çöp oldu, onlara zamanında verdiğim 85TL para çöpe gitti anlıycağın, 200 TL ye xenon taktırttım, keşke 120 daha üzerine ekleyip ozaman xenon taktırtsaydım diyorum şimdi
doğan çıkması far yıkama sistemi bulup benim aracıma uydurmayı planlıyorum ben de
Alıntı sahibi: türkay sarıkaya üzerinde Haziran 15, 2009, 19:17:42doğan çıkması far yıkama sistemi bulup benim aracıma uydurmayı planlıyorum ben deYok artık