0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim Toyota Corolla 2007 model. 1.6 .16 valf Vvti terram var. Ayni sorun bende de var. Düzgün asfalt yolda hizlanmaya baslarsam 1. Vites sıkıntı yok. İkinci vites 40. Km hiza geldigimde kasada bir sallanma oluyor ( ayagimin altinda bariz hissediyorum) araba bi dizzzzzttt ötüyor.Gazdan ayagim cekili vaziyette ise 40. Km ise hicbir sallanma yok. 45 km hızı gectim mi her sey normale dönüyor.Bugun iki aks i da komple degistirdik birsey farketmedi. Parcaci bir daha aks gerirtecek bakalım. Neden olabilir.Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2018, 12:35:38Ugur bey siz cozdunuz mu sıkıntı yi
Arkadaşlar merhaba, ilk kez bir Toyota aracım oldu. Aracım 2006 model corolla HB otomatik.! LPG’li(BRC) Bir sıkıntı var çözemedim. Araç ile 100km’den 120km hıza çıkınca,müthiş bir titreme var.araç komple sallanıyor koltuklar masaj koltuğu oluyor resmen.lastikler eskiydi değiştim,rot-balans yaptırdım yine aynı. Ama 120km üzerine çıkınca kesiliyor,azalıyor her 100km’den 120km çıkınca aynısı oluyor. Bilerek defalarca 100-120 km arası oynuyorum hep titreme var.! Başına bu arıza gelen var mı? Ve ya önereceğiniz tamirci???
öncelikle iyi bir rot balans servisine gidip aracı kontrol ettirin,aks,rot,balans,inik ve telleri kırık lastikler ve vb durumlar için fikirlerini alın,ondan sonra diğer hususlara baktırın,boşuna masraf yaptırmasınlar.