Gönderen Konu: 3012 ve 131'in HAMAM MACERASI (Öz-Kay Filmcilik gururla sunar)  (Okunma sayısı 5779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
  Bugün ben ve Türkay,buluşma öncesi değerli arabalarımız 3012 ve 131'i hamama soktuk.Güzel bir kesenin ardından pırıl pırıl oldular.Yalnız 131,Hilüx abisine özenircesine çamur deryasından gelmiş gibiydi.Lastikler,jant ve tozluklar çamur içindey di.Temizlemek kolay olmadı.Arabaları Shell Euro Diesel ile güzelce bir mazotladıktan sonra yıkadık.Sonuç:mükemmel ötesi.Sanki kaportalara boya koruma uygulanmış gibi.Kadifemsi bir doku ve kaygan bir yüzey.O elinizde ki ne diye merak edenlere mzot deyince şaşırıyorlardı.Kaportaya koruma yapılmış sanıyorlar dı.
    Buyrun bakalım bugün neler yapmışız...Yanlız ellerim hala mazot kokuyor...Çevredekiler,arka arkaya durmuş ve temizlenen iki Corolla görünce,hemen bizlere yanaşıp bilgi alma,soru sormalar falan gibi muhabbetler yaşandı.Siteye devat ettiklerimiz de oldu.Bir 95 Corolla GLİ,bir Lada Samara ki jantlarını gayet güzel boyatmış ve esaslıda duruyordu.Samaranın sahibi Ozan arkadaşımızınd ayardımları ile fotolarda çektik..Zaten Türkayın ekleyeceği fotolarda da göreceğiz hep beraber...

İşe ilk önce arabaların içini temizlemek ile başladık..Paspasların yıkanması ve yolcu kabinin kirden ve tozdan arındırılması işlemi..Laylaylom fotolarını Türkay ekleyecek..

Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Ynt: 3012 ve 131'in HAMAM MACERASI (Öz-Kay Filmcilik gururla sunar)
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2009, 09:16:06 »
Türkay nerde kaldı fotoğraflar.Tembel adam.gece barda fazla kaldın ve sızdın değil mi :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2009, 09:25:43 »
Türkay hangi alemdesin sabah oldu yok hala foto :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2009, 18:41:25 »
   Şışşşşşşttt Türkaaaaayyyyyy.Nerdesin koca adam...İşe gittim ve geldim hala yoksun.Nerde bu fotolar....Kime diyorum ben...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2009, 19:27:10 »
abi yemek yiyorum şimdi :) yemek bitsin hemen koyayım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2009, 20:34:54 »
işte resimler :) biraz geç kaldı çok pardon, ama hazıır ;)

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2009, 21:17:56 »
   Ellerine sağlık Türkay.Maşallah çekilen 28 pozun hepsini eklemişsin..Deneme çekimleri bile eklemişsin..Şimdi gelelim fotoların yorumlarına.Kendimce not aldıklarım....

6 nolu fotoda Türkay hızını almadı ve bıcı bıcıya girecekti.sonda anda ikna ettimde girmedi.."abi hazır sabunda varken,duşu aradan çıkartayım" dedi..
   18 nolu fotoda Türkay ile aynı boyda durduğumuza bakmayın öyle.Ayaklara dikkat edin hafif eğildide aynı boy görünüyoruz..
   22 nolu fotoda sağolsun mini Tripodum ile böyle bir çekim yaptık.Nasıl olmuş değerli arkadaşlar.Ya bu arada benim Corolla'mı çok yüksek,Türkay'ın corolla'mı çok alçak çözemedim..
   24 nolu fotoğrafta yine Tripod arkadaşımız dan yardım aldık.Aydın bey nasıl poz olmuş acaba.Eski bir fotoğrafçı olarak bir değerlendirme yaparmısınız.
   25 nolu fotoda da tripod kullanıldı.Bu fotoda Corolla'ların yüksekliği aynı gibide Samara sanki apartman gibi duruyor..sizce de öyle değil mi...
   Samara!nın sahibi arkdaş Ozan'da iyi biriydi.Sanki daha önceden tanışıyor gibiydik.Canayakın bir kişiliği vardı.....Bugün tesiste en temiz araba bana aitti.Birde anlamadıgım bir şey var.Arabamı böyle dataylı temizlediğim de,onu daha çok seviyorum ve daha pasif bir şekilde kullanıyorum.Bu nedir,buna ne denir bilemiyorum.Artık yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2009, 02:21:33 »
Özcan abi ve Türkay kardeşim.Fotoğraflar hakkında kötü bir yorumum yok.Maşşallah tertemiz yapmıssınız bea :D

Özcan abi tam detaylı temizlik olmasa bile güzel temizlemişsiniz :) senin çamurluk içlerindeki çamurlar hala ayna gibi parlıyo :D

Bide sen şu farların içlerini temizletsen süper olucak.Far içlerin kararmış biraz kötü görünüyor malesef :(

Geri kalan herşey Süperrr :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2009, 03:28:24 »
emeğinize sağlık, iyi uğraşmışsınız,  .... iyi bari sizi benzin istasyonundan kovmadılar o kadar süre işgal edince...  :D

Bu arada araba böyle yıkanır ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Mart 08, 2009, 04:36:02 »
istasyonu esir almışınız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mart 08, 2009, 08:44:09 »
öyle böyle değil, o arabaları koyduğumuz yere demir attık resmen, zaten pompaların yanındaki fotoğrafları çekerken pompacı arabaları çeker misiniz dedi :) babamızın istasyonu sanki :) benim arabam leş gibi oldu yine silmeye iniyorum şimdi, oraya gittiğim halden daha berbat oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 08, 2009, 09:21:49 »
3. fotoğrafa bakarmısınız

"Dur şurda bende fotoğrafa çıkayım çaktırmadan", "çek abi çek" :D :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 08, 2009, 11:59:02 »
harika resimler cekmissiniz tesekkürler
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 08, 2009, 15:14:22 »
   Ellerine sağlık Türkay.Maşallah çekilen 28 pozun hepsini eklemişsin..Deneme çekimleri bile eklemişsin..Şimdi gelelim fotoların yorumlarına.Kendimce not aldıklarım....

6 nolu fotoda Türkay hızını almadı ve bıcı bıcıya girecekti.sonda anda ikna ettimde girmedi.."abi hazır sabunda varken,duşu aradan çıkartayım" dedi..
   18 nolu fotoda Türkay ile aynı boyda durduğumuza bakmayın öyle.Ayaklara dikkat edin hafif eğildide aynı boy görünüyoruz..
   22 nolu fotoda sağolsun mini Tripodum ile böyle bir çekim yaptık.Nasıl olmuş değerli arkadaşlar.Ya bu arada benim Corolla'mı çok yüksek,Türkay'ın corolla'mı çok alçak çözemedim..
   24 nolu fotoğrafta yine Tripod arkadaşımız dan yardım aldık.Aydın bey nasıl poz olmuş acaba.Eski bir fotoğrafçı olarak bir değerlendirme yaparmısınız.
   25 nolu fotoda da tripod kullanıldı.Bu fotoda Corolla'ların yüksekliği aynı gibide Samara sanki apartman gibi duruyor..sizce de öyle değil mi...
   Samara!nın sahibi arkdaş Ozan'da iyi biriydi.Sanki daha önceden tanışıyor gibiydik.Canayakın bir kişiliği vardı.....Bugün tesiste en temiz araba bana aitti.Birde anlamadıgım bir şey var.Arabamı böyle dataylı temizlediğim de,onu daha çok seviyorum ve daha pasif bir şekilde kullanıyorum.Bu nedir,buna ne denir bilemiyorum.Artık yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...

Aynı psikoloji bende de oluyor Özcan kardeş, araba temiz olunca insan kapısı bile daha bir itina ile kapatıyor :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 09, 2009, 01:02:51 »
3. fotoğrafa bakarmısınız
"Dur şurda bende fotoğrafa çıkayım çaktırmadan", "çek abi çek" :D :D
   Bekir doğru say fotoları.22 yaşında gözler yanlış görüyor,yanlış sayıyorsun..yiende yorumun için teşekkürler..
   Emre,çamurluğumun içinde çamur yok ta temizde değil.Ama elimizde tayzikli su olsaydı daha bir farklı olacaktı temizlik..Zaten direksiyonum tam dönük olmasa kirde görünmüyor..farlara gelecek olursak eğer;araba satışta oldugu için temizletmiyorum.işler düzelirde satmak zorunda kalmazsam,çelik jant ile beraber temiz bir far (100 TL) ve tabiiki de Bi-Xenon taktıracagım.Yorumuna teşekkürler..
   Kemal abi sanada teşekkürler..Benzim istasyonun daki arkadaşlar benden çok arabaları tanıyorlar.Her gidişimde abi Passat'ıda getirecekmisin bugün gibi sorularla karşılaşıyorum.
   Barış ve İsmail beyler;sizlerede ayrıca yorumlarınız için teşekkürler...Motorlarıda temizleyecektik ama vatandaşların ilgisinden dolayı ona zaman ve aydınlık yetmedi...

Hakkı bey,aracımı temizledikten sonra birde güzel bir tur atarım.Park ettikten sonra birde döner tekrar tekrar bakarım "acaba gözden kaçan yer varmı" diye..Camlarımda da film varya,araba temizlenince daha bir güzel duruyor ya..(gerçi bugün girdiğim çamur deryasında araba tanınmayacak halde :) )
   Arabasının marka ve modeli ne olursa olsun,aracını seven herkese sonsuz saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 09, 2009, 09:49:50 »
Özcan yeni farkettim Fotolar güzel olmuş shel den sponsorluk ücreti falan da aldınız herhalde yaoksa adamlar işgal ettirmez di size orayı :D
22. foto fena değil altdan çekmişsiniz boylarımız tutsuz diye :D
24. foto da kompozisyon güzel (banka soyguncuları gibi ;) iş bitmiş mutlu bir yüz var) ama arkadan gelen spotlar işi bozmuş
Türkayıda araçla birlikte yıkasanız fena olmaz dı :D
Birde Öz-Kay filimcilik güzel bir marka olur. çekmeye devam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Mart 09, 2009, 11:09:10 »
aydın abi bolca çekeriz artık Öz-Kay olarak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 09, 2009, 11:11:11 »
Türkay Özcan'ı bilmem de sen eminim hertürlü film çekersin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2009, 11:24:11 »
Türkay Özcan'ı bilmem de sen eminim hertürlü film çekersin :D
aman abi ne yaptın :) yenge okuyor forumu yanlış anlar ne yamuğumu gördün yahu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 09, 2009, 11:31:05 »
Şaka yaptım yahu Türkayım ;)
Anlaşılmıyor mu? :D