0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ellerine sağlık Türkay.Maşallah çekilen 28 pozun hepsini eklemişsin..Deneme çekimleri bile eklemişsin..Şimdi gelelim fotoların yorumlarına.Kendimce not aldıklarım.... 6 nolu fotoda Türkay hızını almadı ve bıcı bıcıya girecekti.sonda anda ikna ettimde girmedi.."abi hazır sabunda varken,duşu aradan çıkartayım" dedi.. 18 nolu fotoda Türkay ile aynı boyda durduğumuza bakmayın öyle.Ayaklara dikkat edin hafif eğildide aynı boy görünüyoruz.. 22 nolu fotoda sağolsun mini Tripodum ile böyle bir çekim yaptık.Nasıl olmuş değerli arkadaşlar.Ya bu arada benim Corolla'mı çok yüksek,Türkay'ın corolla'mı çok alçak çözemedim.. 24 nolu fotoğrafta yine Tripod arkadaşımız dan yardım aldık.Aydın bey nasıl poz olmuş acaba.Eski bir fotoğrafçı olarak bir değerlendirme yaparmısınız. 25 nolu fotoda da tripod kullanıldı.Bu fotoda Corolla'ların yüksekliği aynı gibide Samara sanki apartman gibi duruyor..sizce de öyle değil mi... Samara!nın sahibi arkdaş Ozan'da iyi biriydi.Sanki daha önceden tanışıyor gibiydik.Canayakın bir kişiliği vardı.....Bugün tesiste en temiz araba bana aitti.Birde anlamadıgım bir şey var.Arabamı böyle dataylı temizlediğim de,onu daha çok seviyorum ve daha pasif bir şekilde kullanıyorum.Bu nedir,buna ne denir bilemiyorum.Artık yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...
3. fotoğrafa bakarmısınız"Dur şurda bende fotoğrafa çıkayım çaktırmadan", "çek abi çek"
Türkay Özcan'ı bilmem de sen eminim hertürlü film çekersin