Gönderen Konu: Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil Renault  (Okunma sayısı 1132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil Renault
« : Mart 04, 2018, 16:48:45 »
http://www.ensonhaber.com/turkiyede-en-cok-tercih-edilen-otomobil-renault.html

Peki ya bu haberin açılımı ne olmalı?
Gerek sıfır alımındaki uygunluk gerekse de yedek parçadaki uygun fiyatlı olması mı?
Yoksa renault'un ülkemizde üretilmesi mi çok satmasındaki sebep?
Toyota yıllık bazda 7. olmuş.
Üç Alman firması (Vw, ford ve opel) geçmiş bizi  :(
Forum olarak sağlamlık konusunda reno'nun çok tavsiye edileceğini sanmıyorum lakin son durum nedir onuda tecrübe ve bilgi sahipleri paylaşabilir.
Dikkatli yolculuklar..
Rabbim kaza bela vermesin..

Corolla 2006 HB Terra D4D (12.2016 - 06.2018)

Toyota Club Türkiye

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil Renault
« : Mart 04, 2018, 16:48:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil Renault
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2018, 17:29:00 »
Megane 3 sport tourer kullanıcısıyım. Parçaların uygun fiyatlı olduğunu söyleyemem. Yedek parçası pahalı bir araba. Standart tamponu aksesuarları ile 3000 civarını buluyor.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2018, 17:48:03 »
dci dizel motor, filo ve kiralama araçları ( fluance, clio) son dönemde suv araçlarda atağa kalkması ( captiva),  toyota ve honda'ya göre ucuz oluşu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2018, 17:48:37 »
Araç üretim yerleri arasında belli farklar mevcut. Genel olarak güncel modelleri Avrupalı Japon havası veriyor Renault-Nissan işbirliğinden dolayı.
Yedek parça konusu karşılaştırma ile ortaya konabilir, görecelidir. İlke yöneticimizin belirttiği gibi nispeten nadir modellerin bazı parçalarının da bundan etkilenebiliyor. Yalnız servisleri nispeten uygun, günümüz komplike teknolojiler barındıran araçlar için yetkili ya da işini gerçekten iyi bilen özel servisler dışında yerler riskli olabiliyor, araç ister benzinli, ister dizel olsun. Müşteri memnuniyeti konusunda da fena değiller.
Donanım olarak da araçları fena değil, kendi içinde üretim yerlerine göre farklar olsa da.
Sağlamlık konusunda neyi kastettiğinizi anlamadım ancak bu genelde yanlış kullanılabilen bir terim. Güvenliği kastediyorsanız, çoğu araç benzer güvenlik donanımları sunuyor araçlarında. Zaten otomotiv teknoloji üreticileri de genelde aynı.
Sıfır fiyatları konusu tartışılı, donanıma göre aynı model çok farklı fiyatlardan sunulabiliyor, Renault bazı noktalarda benzer araçlara göre nispeten uygun sunduğu modeller de var tabi. Kadjar bence bunlardan birisi. Bose donanımlısını Türkiye'de görmek güzel olabilir.
Renault'un en büyük avantajı Dci motorları bana göre. Tork ve tüketim değerleri oldukça iyi. Mercedes'te sonuçta küçük hacim dizel için bu üniteyi tercih etti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2018, 18:11:04 »
dci dizel motor, filo ve kiralama araçları ( fluance, clio) son dönemde suv araçlarda atağa kalkması ( captiva),  toyota ve honda'ya göre ucuz oluşu.
ha bütün bunlara rağmen renault alır mıyım? almam. bana göre toyota ve honda ve mazda'nın eline su dökemez. hele de konfor, güvenlik ve otomatik vites sorunsuzluğunda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 850
  • Model Yılı: '20
  • 4 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2018, 19:40:28 »
Renaultun tek olayı dci motoru. Hem çekiş iyi hem yakıtı. Ayrıca şahsi kanatim sorunsuz bir motor. Ama onun dışında bir japon ile asla karşılaştırılamaz. Keşke corolla da 1.5 110 bg dci olsa tadından yenmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 100 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2018, 23:30:39 »
Renaultun tek olayı dci motoru. Hem çekiş iyi hem yakıtı. Ayrıca şahsi kanatim sorunsuz bir motor. Ama onun dışında bir japon ile asla karşılaştırılamaz. Keşke corolla da 1.5 110 bg dci olsa tadından yenmez
Ve birçok dizele göre sessiz. Arkadaşımın meganında, bindiğimde dizel olduğunu söylemese anlayamayacak kadar mükemmel bir yalıtımı vardı.
Ben tüccar değil, eğitimciyim (Mahmut Hoca).