Gönderen Konu: 14-15mart tarıhlerı arasında antalya kemerde solargard akdenız sampıyonası1,ayag  (Okunma sayısı 1892 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • lord of the tarmac..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
http://spor.mynet.com/sporhaber/detail_news/home.asp?type=&id=O1235984476187&ref=motor&date=02Mart2009
bu lınktende bakabılırsınız kemer motorsporları olarak ekıbımde orda olucam ılgılenen arkadaslar varsa onlarıda mısafırım olarak beklerım saygılar..
KEMER MOTOR SPORLARI KULUBU.       

K.M.K

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
bizim sitede motor sporlarına ilgi çok düşük
ben istanbul gözetmen + antalya gözetmen olarak yarışlarda görev yaptım uzun zaman
haftasonu etapçı olmama ramak kalmıştı sınavlar sebebiyle iptal etmek zorunda kaldım, cumartesi seyirci etabında otokross var 11 evo kayıt var diye duydum ama aslı astarı var mı acaba ??
ayrıca sizin slalomlarda da zaman zaman görev aldım motorsporları güzel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Bugün kü birinci etabı izledim.Son yarış çok çekişmeli geçti bence.Heleki son yarışta aracının kaymasını belirterek bariyerlere sürtenin bence birazda geride kalmasıyla hırs yaparak yarışı aldığını düşünüyorum.Yarın ki 2. etapta ne olur bilemem evde olursam eğer izlemeye çalışıcam.
bizim sitede motor sporlarına ilgi çok düşük
ben istanbul gözetmen + antalya gözetmen olarak yarışlarda görev yaptım uzun zaman
haftasonu etapçı olmama ramak kalmıştı sınavlar sebebiyle iptal etmek zorunda kaldım, cumartesi seyirci etabında otokross var 11 evo kayıt var diye duydum ama aslı astarı var mı acaba ??
ayrıca sizin slalomlarda da zaman zaman görev aldım motorsporları güzel
Saymadım ama Evo 8 ve 9 vardı bayağı.Evo Cup olduğu için bu yarışta da evo katılımı baya yüksekmiş.

2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )