0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın Arkadaşlar...Beni özleyeniniz yokmu yaa ben sizleri çok özledim,Biraz uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım inşallah biraz daha aktif olurum,Bu bölümden en sevdiğim fıkralardan biri ile başlayayım istedim Bir Delik GeridenOldukça geniş bir araziye yayılmış 18 delikli bir kulüpte golf oynayanadam, kaçıncı delikte olduğunu şaşırmış.. Az ilerisinde oynayan birkadın görmüş. Ona doğru yürümüş..'Kaçıncı delikte oynadığımı şaşırdım da' demiş..'Ben 7'nci delikte oynuyorum' demiş kadın. 'Siz benden bir delik gerideolduğunuza göre, 6'da olmalısınız ..'Adam teşekkür edip oyununa dönmüş.. Bir süre sonra, gene oynadığı yerişaşırmış. Kadın az ilerisinde.. Ona koşmuş gene.'Ben 14'üncü delikte oynuyorum' demiş kadın.. 'Siz benden bir delikgeride olduğunuza göre, 13'tesiniz ..'Adam oyununu bitirince kulübün barına gitmiş. Bakmış kadın barın ucundaoturuyor. Yanındaki tabureye oturmuş,'Teşekkür ederim tekrar' demiş. 'Size bir içki ısmarlayabilir miyim?..Laf lafi, laf kapıyı açarken, adam kadına'Ne iş yaparsınız?' demiş..'Ben satış şefiyim' demis, kadın..'Ne tesadüf, ben de satış şefiyim' demiş adam ve sormuş.. 'Nesatıyorsunuz?..''Söylersem gülersiniz demiş, kadın.. Söz vermiş adam gülmeyeceğine..'Orkid satıyorum ben' demiş, kadın.. Der demez adam öyle bir gülmeyebaslamış ki, tabureden düşmüş, yerde gülmeye devam etmiş, tepinerek..Kadın 'Söylemiştim güleceğinizi... Siz de söz vermiştiniz , oysa'demiş, hafif öfkeli..Bir Delik Geriden'Yok' demiş adam.. 'Yok.. Size gülmüyorum. Ben de tuvalet kağıdısatıyorum ve sizden hala bir delik gerideyim
+15 On yıldır evlilermiş.. Ama gerdek gecelerinden başlayarak, adam hep karanlıkta sevişmek konusunda ısrar etmiş.. Kadıncağız yıllar yılı kaç kez sabahlara kadar yalvarmış, bir kerecik olsun, ışıklari yakıp sevişmek için ama adam hep inatla "Hayır" demiş.. "Kesinlikle olmaz. İlle de karanlıkta sevişeceğiz.." O gece kadıncağız gene ışıkları yakmak için yalvaracak gibi olmuş, ama hemen vazgeçmiş. Kocası on yıl sonra insafa gelecek değil ya.. Vazgeçmiş ama sadece yalvarmaktan.. Kafasına koymuş, bu kez çünkü.. Tam sevişmenin en heyecanlı anı, en doruk noktasında elini kaydırıp, yatağın bas ucundaki gece lambasının düğmesine dokunuvermiş.. Bir de ne görsün.. Kocasının belinde, o yapay aletlerden biri bağlı değil mi?.. - Bunu bana nasıl yaparsın_! Bunca yıldır, bu işi sahte bir aletle yaptığını bana söylemedin bile.. Hemen açıkla bana her şeyi..Hemen... Adam soğukkanlılıkla yanıt vermiş.. - Tamam, tamam.. Her şeyi izah edeceğim sana.. Ama önce sen bana şu üç çocuğumuzu nasıl yaptın izah et, bakalım!...