arkadaşlar tekrar merhaba
sorunuma uzun zamandır çare bulamadım.
soruyu ilk sorduğum zamandan sonra olanları anlatayım. Artık aracım hiç marş almaz oldu ve yolda kaldı. akşam da çalışmıyordu artık, bunun üzerine benzin pompası değişti. benzin pompası değiştikten sonra birkaç sefer düzgün çalıştı ama daha sonra havalar soğuyunca yine aynı şeyi yaptı.
Daha sonra lpg ciye gittim, regülatör arızalı dediler 250 lira para verdim tamir ettirdim, ama diyaframda en ufak bir yırtık söz konusu değildi. Yani tamir edilmese de olurmuş bence.
13.05.2018 günü akşamı LPG regülatörüne giden hortumu çıkardım ertesi sabah denedim yine çalışmadı
14.05.2018 günü akşamı araç çalışırken LPG yi aktif eden elektrik bağlantısını söktüm otomatik olarak benzine geçti, ayrıca gaz hortumunu da çıkarttım ama ertesi sabah araç yine çalışmadı. Aşağıda aracın çalışmama durumunu videoya çektim.
Sizce sorun ne olabilir arkadaşlar?
LPG kısmını elemek durumundayım, LPG ci arkadaş lpg enjektörlerini de test etti, geri kaçırma felan olmadığını söyledi.
Muhtemelen benzin aksamında diye düşünüyorum, daha önceden bu sorunu yaşayan kimse var ise yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.