Gönderen Konu: schumachar'e mavi sallamak  (Okunma sayısı 2805 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
schumachar'e mavi sallamak
« : Ağustos 28, 2006, 20:54:44 »
Bazı arkadaşlarımın da bildiği üzere haftasonu boyunca hatta çarşamba gününden itibaren istanbul parkta kule 18'de görevliydim görevim ise mavi bayrakçılıktı üstümdeki ağırlık gp2 seansları geçilirken artmaya başladı bi alt kategori araçlara bile yani biraz daha düşük bir sürate mavi bayrğı sadece 1 ya da 2 saniye kadar sallamanın ne kadar zor bir iş olduğunu farkettim.

Ama bunu daha formula 1'i vardı onda sürem çok daa kısıtlı ve takımların da hatamızı beklemesinden ötürü stres daha fazla olacaktı kesinlikle derken cumartesi havalara uçmama sebep olan olay gerçekleşti önce sabahki formula 1 3.antrenman seansında micheal schumacher'e mavi bayrak salladım yıllarca önündeki araçlara mavi sallanan schumi'ye maviyi sallamıştım schumi yol ver demekti havalara uçuyordum.

Sonra sıralama turları 2.seans bittiğinde mavi bayrağımı duvarlara kafama çarpıyordum trulli'miz son seansa kalamamıştı. buun moral bozukluğuyla son seansa girdim seans sonunda bu sefer havalara uçmuştumralf'imiz en hızlı 2 takımdan sonraki ilk cebi kapmıştı derken bir kaç saat sonra acı haber de aldım ralf motor değiştirmişti.

Neyse bu karışık duygularla formula başladı yüreğim kan ağlaya ağlaya aynı mavi bayrağımı trulliye de çıkardım bu kez yol verme sırası trulli de toyota'mdaydı bağrıma taş basarak bayrağımı kullandım ve 5gündür podyum hayalleri kuran ben sadece 2puanla gözlerim dolu dolu starta gittim.

Ve artık sıra merchandise'daydı 4gündür gidip gelip baktıım bayrağı alma zamanı gelmişti toyota standına gittiğimde 4 gündür geçen yıl aldığım panasonic toyota t-shirtümle gide gele tüm stant nerdeyse beni tanıyordu artık ve sonuçta 280 milyonluk ürünü 150 milyona almış bulundum aldıklarım ;

-200x140cm yarısı beyaz yarısı kırmızı fırça darbesiyle bağlantılı pansonic toyota racing bayrağım ordaki satış fiyatı 45euro 90 ytl

-boyuna çapraz bağlamalı çanta gerçekten çok güzell kalemlik gözlük askılık ve muhtelif cepleri var bu kadar kaliteli çıkacağını sanmazdım 45 euro 90 ytl

-bir adet kupa çok karizma duruyor geçen yıl da almıştım o vitrinde bunu kullanıcam 15 euro 30 ytl

-bi formula aracı şeklinde anahtarlık metal altında kazılı pansonic toyota racing yazısıyla 15euro 30 ytl

-aynaya ya da cama asılmak üzere plasitiği olan çok şirin toyota tulumlu şapkalı çok sevimli bir ayıcık 20 euro 40 ytl

fiyatlar bu hafta için biraz şişirilmişş nette araştırınca farkettim mesela 45euroya satılan bayrak aslında 33euro falan filan helali hoş olsun takımımıma

Şimdi de gözümü seyahat çantasına diktim dün 260 euroya satılan çanta nette 60 euro çok da beğenmiştim antalyaya gittiğimde plazayla bağlantıya geçip oraya sipariş ettiricem işte böyle bir F1 geldi geçti duygusal anlar yşadım paylaşmak istedim bu ne yaa bu kadar uzun diğen arkadaşlar dayanamadım bişeyler daha var aslında ama daha falza uzatmayayım dedim işallah seneye bi organizasyon yapabilirz debi köşede türk toyotacılar olarak var olabilirzz japon toyotacılar çok sayıda mevcuttu ana tribüne yakın olsam onlar bizim görevli t-shirtlerine bayrak da alabilirdim ya neyse böyle işte ...

Toyota Club Türkiye

« : Ağustos 28, 2006, 20:54:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2006, 12:08:46 »
bi formula aracı şeklinde anahtarlık metal altında kazılı pansonic toyota racing yazısıyla 15euro 30 ytl
aynısnın renault su 13 liraydı bende onu aldım  alonsocuyum nede olsa

toyota t shirt lerinden almayı çok istedim ama hepsinin içinde en pahalı t shirt ler toyotanındı... bende 60 liraya alonso renault t shirt ü aldım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2006, 17:37:32 »
toyotanın geçen seneki sponsorlarla olan eski t-shirtleri bile 40 euroydu gerçekten de en pahalı stant toyotanınkiydi netteki satış fiyatına yapılan bi bindirme söz konusuydu bende netten sipariş yöntemine geçicem o beendiim çantayı almam lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2006, 14:17:25 »
Toyota bize versin biz niye alıyoruz kardeşim reklamını yapıyoruz o kadar
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2006, 16:45:12 »
hadi t-shirt anahtarlık neyse de bayrak da 100 milyon olmaz ki be kardeşim bayrağın amacı belli yani onu da türkiyede en gerektii yerlerde gösterebilecek olan ben yani arkadaşlar yanlış anlamayın ben pist içinde olduğum için böyle ve 800 kişi falan görevliydik flagler chiefler interventionlar firemanler olarak ve sadece bi toyotacı buldum benden başka o da bursada yaşıyomuş ona ben sölemişler bana da onu hemen bulduk birbirimizi adı emre kayboldu çıkışta msnini alıcaktım yalan oldu direk piste astık bayrağımızı onun bayrağı benim rütbemle astık çıkışta 7ilkten sora bi stantta laaga luga yapsalardı yıkıcaktım allahtan eşantilerimi doldurdular torbaya hemen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2006, 14:11:45 »
Alıntı yapılan: Kerim Aldemir
Toyota bize versin biz niye alıyoruz kardeşim reklamını yapıyoruz o kadar  [/quote]

aynen bedava reklam yapıyoruz adamlara.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ekim 01, 2006, 03:44:54 »
Kupadan ben de aldım, hala kullanıyorum. Almamın nedeni ucuz olması, McLaren'in ürünlerinin satılmaması, Mercedes-Benz'inkinin kazık olması ve biraz da Toyota'ya destek olsun diye düşünmemdi. Bunun dışındaki giyim kuşam her şeyi, koyu bir Mclaren taraftarı olduğuma göre Mercedes-Benz'den almam doğaldı. Aslında bir Mclaren pilotu olduğu için Alonso ürünü almak da içimden geçti ama paraların Röno'ya gidecek olmasından dolayı vazgeçtim  Sanırım hem kazık yememek, hem de McLaren ürünü alabilmek için seneye internetten sipariş vereceğim. He bi de geçen sene 50 lira verdiğimiz dev Mercedes-Benz bayrağını da tribünde unuttuk, geriye döndüğümüzde araklanmıştı. Oysa ben onu McLaren ve İspanyol bayraklarıyla oltaya (teleskopik bayrak direği) takacaktım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2006, 08:48:15 »
bende gömlek aldım t-shirten daha hoşuma gitti ama kullanışlılık bakımından t-shirt alsam daha iyi olurdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2006, 20:40:37 »
Ne yazık ki bizim takımın, Renault, Toyota, Ferrari gibi takımların şeklinde takım forması satışı yoktu. Olsa da alsak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 12, 2006, 14:14:19 »
analamadım ben bunu görkem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Kasım 12, 2006, 23:28:34 »
Alıntı yapılan: Doğan Keleş
analamadım ben bunu görkem
[/quote]
Yani Renault, Toyota, Ferrari takım elemanlarının giydiği üniforma veya giysilerinin benzerleri satılıyordu ancak McLaren'de böyle bir durum söz konusu değildi. Mercedes-Benz'in yalnız kendine ait ürünler vardı ve üzerlerinde McLaren ibaresi bile yoktu. Açıkçası Midland'a, Red Bull'a, Williams'a bile özendim. Sanırım sadece bizim takımın forması satılmıyordu.