Gönderen Konu: Toyota kullanan arkadaşların dikkatine  (Okunma sayısı 1911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Toyota kullanan arkadaşların dikkatine
« : Mart 01, 2009, 12:53:00 »
Merhaba toyota kullanan arkadaşlar,2004 yaris marka aracıma xenon far takmak istiyorum,ama bu konuda hiç bir bilgim yok bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
hangi markayı taktırmalıyım,hem kaliteli hemde uygun fiyatl olan markalar varmıdır,siz hangi markaları kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz,olumsuz yönleri varmıdır son olarak xenon farı kaç tl ye takılıyor.
teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Toyota kullanan arkadaşların dikkatine
« : Mart 01, 2009, 12:53:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota kullanan arkadaşların dikkatine
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2009, 13:03:25 »
mtec ve monza kullananlar memnun hep, benim bilgim burda bitiyor ama şiddetle mercekli far öneriyorum, mercek olmayınca ışığı çok dağıtıyor, kullanan da trafikteki diğer insanlar da rahatsız olabiliyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2009, 13:39:34 »
Paylaşım için teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2009, 14:05:39 »
mtec ve monza kullananlar memnun hep, benim bilgim burda bitiyor ama şiddetle mercekli far öneriyorum, mercek olmayınca ışığı çok dağıtıyor, kullanan da trafikteki diğer insanlar da rahatsız olabiliyor
Türkay arkadaşıma katılıyorum orjinal farına H4 takman gerek oda 250-300TL arasında
Benim aracımda 2004 Yaris aşağıda ki link i takip ederek nasıl yaptığıma bakabilirsin
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/yaris'e-angel-takmak-istiyorum/20/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2009, 14:08:59 »
aydın abi süper bir noktaya parmak basmışsın, kaliteli olsun dersen h4lerde 500tlye kadar yolu var, angel eye far alınır, üzerine h1 xenon alınır, maliyet, 400tl far, 200tl xenon; 600tl olur, hem mercekli far olur, hem de angel eye farınız olur ancak uzunlarda sıkıntı var malesef, hiç görmedim uzunlarda düzgün gösterebilen angel eye far
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2009, 14:46:55 »
Türkay far 250TL, xenon H1 200TL,
uzunlarda yanıyor ama angeller biraz zayıf kalıyor, ben uzunlara 4000lik Osram H1 taktım özellikle sarı seçtim çünki H4 ampülü olan bir aracı H1e geçirdiğim için uzunları yakınca kısalar sönüyor buda benim hoşuma gidiyor bir beyaz bir sarı yanıyor sellektör yapmaya bayılıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Mart 01, 2009, 14:48:32 »
Türkay far 250TL, xenon H1 200TL,
uzunlarda yanıyor ama angeller biraz zayıf kalıyor, ben uzunlara 4000lik Osram H1 taktım özellikle sarı seçtim çünki H4 ampülü olan bir aracı H1e geçirdiğim için uzunları yakınca kısalar sönüyor buda benim hoşuma gidiyor bir beyaz bir sarı yanıyor sellektör yapmaya bayılıyorum :D
ben de öyle yaptım :D :D sellektör yaparken bir sarı bir beyaz çok hoşuma gidiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 01, 2009, 15:42:12 »
Disco :D Disco :D oluyor