arkadaşlar benim arabamın ön camında çatlak var. muayeneden geçebilmesi için ön camın değişmesi lazımmış. bir de bu konuda şöyle bir duyum aldım. çatlaklar cam değişmeden tamir edilebiliyormuş. bu konuda bilginiz var mı? eğer değiştirmem gerekiyorsa bana kaça mal olur? tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler!!! (arabam 95 corolla)
kardeş ben bizzat sordum çatlak eğer görüş alanını etkilemiyorsa muayeneden hafif kusur olarak geçiyormuş. ama illede değişmesi gerekiyorsa 150 tl civarı
valla çatlak boyda boya var. o yüzden değiştirmem şart artık. bilgileriniz için teşekkürler.
Araç kaskolu ise kaskoyu bozmadan her yıl ön cam değişim hakkınız var. Hatta Ankarada gelip evin önünde değiştiriyorlar. Aklınızda bulunsun.
Serviste değişirse, işçilik dahil Ergün fiyat vermişti bana 800 tl yakın
Kardeş naptın sen 800TL!!! Arkadaşlar 150 TL diyorlar.
Vallahi ben heryıl cam değiştirme hakkımı kullanıyorum.
Alıyorum elime çekiç tam ortaya tak. Ondan sonra fotoyu çek gönder. Yeni camı kaskodan değiştiriyorum.
Vallahi ben heryıl cam değiştirme hakkımı kullanıyorum.
Alıyorum elime çekiç tam ortaya tak. Ondan sonra fotoyu çek gönder. Yeni camı kaskodan değiştiriyorum.
Yasin bey yaptığınıza açıkcası katılamıyorum...sizin cebinizden birşey çıkmıyor doğru hakkınızı kullandığınızı düşünüyorsunuz,,,size tavsıyem bu hakkınızı ıstem dısı durumlarda kullanmanız emın olun sızın ıcın daha ıyı olur.... sigortalarımız bize bu hakkı hem jest olsun hemde katkı olsun dıye veriyor...acil bır durumda yardım amaclı yapılan bırsey bu...sızın bu durumu ''hakkım'' dıe nıtelendırerek kastii olarak kötuye kullanmanız gerçekten üzücü...bende bir sigorta acentasıyım sızın keyfe keder kırdığınız camın ucunun,sigortanızı yaptırdığınız acentaya deydiğini bılıyor muydunuz ??sigortayı hangı acentaya yaptırdıysanız o acentanın priminden ve kotasından kesiliyor,,bu tarz bilerek yapılan işlemler yüzünden boş yere acentanın hakkı yeniyor..ama sigortalının bundan haberi yok....bızlerın her yaptığı kaza ve sızın yaptığınız : bilerek yapılmıs ıslemler acentaya ve orda calısanlara birebir zarar demektir...yalnıs anlasılmasın : kaza olur sıgorta karsılar karsılığı prim olarak acentadan kesılır bız bunu bılerek bu işi yapıyoruz ...ama sızın gıbı yapanlar yuzundende hakkımız kesılıyor...lutfen daha duyarlı olunuz...yaptığınız hem milli servet hemde bos yere zarar ve haram...
Levent bey öncelikle geçmiş olsun camınızın sanırım tamırı olmayacak cunku boydan boya çatlaklarda tamır olmuyor ..tamirler daha küçük çapta çatlaklar için oluyor..kaskonuz varsa umut beyınde dedığı gıbı yılda bırkez hasarsızlığı bozmadan camı değiştrme hakkınız var...kaskonuz yoksada herhangı bı camcıda 150 ila 250 tl arası camı kalıtesıne göre değiştirebilirsiniz....
Kutay Bey
Haklısınız ama, bizde kullanılan araçlar 1 yıl içerisinde yaklaşık 90 bin km yol yapıyor. Bize bu fikri verende kasko yaptırdığımız firma.
Nedeni İse;
Uzun yola çok sık gittiğimizden dolayı haliyle cam yıpranıyor. Birçok taş izi filan küçük çatlamalar oluyor, bizde bu yola başvuruyoruz. Cam o taş izlerinden dolayı kristalleşmeler meydana geliyor. Gece giderken karşıdan gelen bir aracın ışığı camda yansımaya neden oluyor.
yasin sen bu işi biliyosun helal az önce camla ilgili yeni bir konu açtım aracına uyanşlar uymayanlar birbirini uyarsınlar..levent dediğin gibi cam tamir olabiliyor ama ben yakından gördüm belli oluyor değer mi bilmem ama tabi çatlagın büyüklüğüde önemli.. göztepe sanayi sitesi DORAGLASS olmadı benim aracımın camını temin ettiğim SİMGLASS oda olmadı bostancı sanayi sitesi OLİMPIA oto camcıları yardımcı olur..farklı yerlerdede ilçelerdede bayiler vardır mutlaka. SAYGILAR..
autoking de onarıyor, ama boydan boya olduğuna göre yapazlar heralde