arkadaşlar merhaba 2006 hatchback sol aracımın küllüğün üzerindeki eşya gözünün sol taraftaki takıldığı yerdeki ayak kırık onun yerine küçük bi vida atıcam ama yayıda çıktı bu yayı nasıl takıcaz yardım lütfen
Benım iki tane corollam oldu.su anda 2005 sol kullanıyorum.Her ikisinde de kırıldı.Aldım japon yapıştırdım.Şimdi hiç açılmıyor ama gözde batmıyor.Ogöze nr koyacaksın ki? Yapıştır gıtsın goz tırmalamasın
beni bayaa rahatsız ediyor uğraştım ama yapamadım oraya bişey uyduramadım bende japonla yapıştırıcam gibi görünüyor
E12 kasalarda o tırnağı kırık olmayan araç sayısı azdır çünkü kapağı tutan tırnaklar üretim hatalı çok gergin duruyor hafif bir zorlamada çıt gidiyor .Klima paneli komple dışarı çıkıp mekanizma çalışacak şekilde yay takılması gerekiyor karşı tırnak mekanizması sağlama ise ona bakarak takabilirsiniz . Veya sanayide oto elektrikçisine ve aksesuarcısına yaptırabilirsiniz
teşekkürler bilginiz için müsait zamanda komple söküp pim gibi bişeyler uydurucaz artık bende titizlik var bu konularda muhakkak tamie etmem lazım onu
bende tam kırılmadan japonla sağlamlaştırıp yayı kontrol edip yapıştırmıştım şu an kullanıyorum. ses yapmasın diyede cd doldurdum tıka basa şu an faal çalışıyor.
ama çok zayıf bir yapısı var aracın tek kusuru diyebilirim
bazı cam kapaklarda (vitrin camları gibi) mıknatıslı tutucular var. onlardan iki tarafa da yapıştırıp kullanılabilinir bence....kapattın mı mıknatıs tutup kapanıyor. hafif ittirip bırakınca açılıyor..
mıknatıs deniycem başarılı olursa yazarım buraya
mıknatısı ben denetim ama olmadı,
çift taraflı bant da işe yaramadı
ben şeffaf koli bantıyla çok belli olmayacak şekilde kapadım doğrusu pek uğraşamadım

en azından kötü görünmüyor kullanmıyorum o bölgeyi