0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis t27 2010 model 1.6 motor 132 beygir 1zrfae kodlu aracım var. Videolardaki gibi doğrudan cc yerine taktım. Fakat çalışmadı.Acaba yazılım gibi birşey mi gerekiyor
arkadaşlar sağlam satıcı ve kısa kargo aliexpress ten almayı dusunuyorum yardımlarınızı bekliyorum
Emre San bey merhaba. Şimdi ben forumu inceledim ve 2008 corolla comfort aracımın bu cruise control ile uyumlu olduğunu öğrendim. Şimdi sizden bu kolu alıp montajını yaptığımda direkt aracım cruise controllü mü olacak yoksa ekstra bir yazılım veya ayara da ihtiyacım olacak mı?
ark lar aliexpress ten hiz sabitleyici aldım. pazartesi yada salı olması lazim sürekli ptt den sorgulama yapıyorum urun perşembe günü başakşehir de kabul işlemine alınmış yanı urun perşembe günü tr ye giris yaptigi gozukuyordu.dün ve bugün sürekli ptt den sorgulama yapıyorum urun su an boş gözüküyor yanı takip numarasini girdiğimde herşey 0 boş görülüyor. yani urun hakkimda hic birsey gozukmuyordu.ptt yı aradım tr ye giriş yapmamıştır dediler.bende perşembe günü başakşehir de kabul işlemine alınmış gözüküyordu dedim.sistemde hata olmuş olabilir dediler.bende yalan söylüyor sunuz kargom yalan oldu filan dedim.daha sonra benim adıma bir bildiri açıp konuyu arastiracaklarini söylediler.varmı bu durumda olan veya başına böyle bir olay gelen yardım lutfenMesaj Birleştirildi: Ocak 31, 2016, 13:48:59bu arada ürünü ayın 25 de almıştım. 28 inde tr başakşehir de kabul işlemleri yapılmış gözüküyordu. 3 günde gelme ihtimali varmı acaba?
hocam chine post air filan yazıyor gemimi ucakmi getiriyor bu ürünü. birde ben aliexpress ten takip dediğim zaman ürünü onayla diyor.onaylamadim hâlâ. acaba kargoyu gondermedimi daha.birde ptt den bakamiyoruz nerde olduğuna chine post air dan bakıyorum orda da nerde olduğuna dair hiç bir şekilde bilgi yok
Hocam takip numaraları genelde asılsız oluyor. Mevcut sipariş teslim süresi dolana kadar bekliyorsunuz. Gelmezse dispute açıp paranızı iade alıyırsunuz. Eğer oara iadesi sonrası ürün gelirsede satıcıyla görüşüp ürün alımı yapma usulu geri ödeme yapıyorsunuz. Bi dispute sürecinde satıcının biraz daha bekleyin disputeyi kaldırın laflarına ağlamalarına aldırış etmeyin. Aliekspres paranızı iade eder korkmayın.
2011 toyota verso comfort extra için hız kontrol tavsiyesi yada yönlendirmesi alabilirmiyim mümkünse...
BuyrunAliExpress'te ne buldum, inanamazsınhttp://s.aliexpress.com/MrMJb2uUÜrünün geri bildirimlerine baktım versoya takmışlar
Aracınıza sadece kol takılması yeterli,Ancak direksiyondaki yerini kapalı olması lazım. Buradaki plastikte kesilmeli.