0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar 2013 dizel aurise takılabiliyor mu acaba???
selam lar arkadaşlar aracım 2012 corolla comfort extra otomatik cruze control taktımayı düşünüyorum aliexpres ten almayı düşünüyorum ama beklemek zor olur birde kapaklı bulamadım sahibinden de 145 tl kol+kapak lı buldum fiyat uygun geldi birde güney kore menei filan diyor farkı varmı bilmem ama almalımıyım yardımlarınız için teşekkür ler
2011 model toyota corolla confort ex. d4d araçlara cc takılır mı? sorunun cevabını forumda bulamadım lütfen ilgili ve bilgili arkadaşların yardımı lütfen.
Geçen gün servise sordum takılamadığını söylediler. Fakat aynı modelin elegantında bildiğim kadarı ile CC var. Bu nasıl iş anlayamadım doğrusu.
hiçbir mmt li araçta cruise control yoktur...(beyin de yazılım yoktur)2013 üstü manuel corolla auris lerde fabrikasyon vardır.diğer hiçbir dizelde cc yokturr....kesin bilgidir.benzinlilerde ise motor kodları 1zrfae valvematic motorlarda kesin vardır...dual vvti 1.6 larda kesin vardır.....bildiklerim bunlar...
Aliexpressten aldığım cc kolu bugün geldi. Kocaelide oturuyorum. Montaj hakkında yardımcı olabilecek var mı yada yönergede olur
Servisle görüşmüştüm ben de bu konu hakkında. Toyota dizel arabalarında cc kullanmıyor ve servis olarak takmamıza izin vermiyor biz de önermiyoruz kesinlikle dedi. Dışarda takan yerler var diye biliyorum hatta forumda konusu da vardı şikayetçi olan kimse görmedim. Yüksel güzel diye bir beyden bahsediliyordu forumda onunla iletişime geçtim ben fakat artık üretmiyorlarmış nedenini bilmiyorum. Aracımla aynı model benzinli modellerde cc var veya sonradan kol alıp takınca çalışıyor ama dizellerde yazılımı buna hazır olmadığı için olmuyor. Ankara'daki servislerin hepsi japon mühendis takmayı uygun bulmamış bizce taktırmayın dediler ben de fazla zorlamadım kendimi ama uzun yolda büyük eksikliğini görüyorum
Avensis t27 2010 model 1.6 motor 132 beygir 1zrfae kodlu aracım var. Videolardaki gibi doğrudan cc yerine taktım. Fakat çalışmadı.Acaba yazılım gibi birşey mi gerekiyor
izmir yetkili İzmir toyota yetkili servisinde bizim araçlara 550 tl karşılığında cc takılabiliyormuş.yarın istanbulda'ki servisleri arayacağım, eğer bir gelişme olursa sizi de haberdar ederim.