0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, 2015 1.33 life aracıma hız sabitleyici taktıracağım. Bunun için 2015 1.6 premium araçtan çıkma orjinal kol buldum. hafta içi çalıştığım için babam götürdü aracı iyi bildiğimiz bir elektrikçiye ancak usta kapak gerekli demiş. Bahsettiği bu kapak 8-10 TL'lik bildiğimiz kapak mı? Bir de daha Kolun takıldığı yer sağ taraftaki silecek kolunun alt tarafındaki yer değil mi? Bu konuyu uzun süredir araştırıyorum ve adam böyle söyleyince aklıma takıldı. Şimdiden teşekkür ederim.
Cevaplar için sağolun arkadaşlar. Bu arada bahsettiğim elektrikçi de dahil 3 tane elektrikçiye sormuş babam, hatta bir tanesi Derindere'den bir arkadaşını arayıp anlatmış vaziyeti. Oradaki arkadaş yok takılmaz, arabanın beynini bozar gibi bir şeyler söylemiş. Kol şu anda bende, herhalde başka bir usta bulacağım bu gidişle teşekkürler herkese.
https://www.youtube.com/watch?v=oWFWUItRescbu videodaki arkadaş d4 corollaya takmış ve çalışmış. o zaman başka bir durum var. hayırlısı artık.
Değerli arkadaşlar,Aracım Yaris 2015 model, cool, 1.33 CVT. Servisine sordum "cc takılır mı?" diye, "Altyapı var, 550 tl.ye takarız" dediler. Kullanma kılavuzunda "sabit hız kontrol sistemi" veya "hız sabitleyici" olarak geçiyor. Taktırmayı ciddi olarak düşünmeye başladım ama bazı tereddütlerim var, size danışayım dedim.1. Kullanma kılavuzunun ilgili bölümünde sabit hız kontrol sisteminin nasıl kullanılacağı anlatılmış. Hemen akabinde de "hız sınırlayıcı" anlatılıyor ve deniyor ki: "Sabit hız kontrol kolu kullanılarak, istenilen maksimum hız ayarlanabilir. Hız sınırlayıcı, aracın ayarlanmış hızın üzerinegeçmesine izin vermez." Bu ifadeye göre, cc kolu aynı zamanda hız sınırlayıcı olarak da kullanılabiliyor mu? Yoksa ben yanlış mı anlıyorum? Siz ne dersiniz?2. Önceden ayarladığımız sabit hız, kontağı kapatınca siliniyor mu? Yola her çıkışta yeniden ayar mı yapılıyor?3. Yolda giderken sistem kilitlendiğinde, yani cc herhangi bir şekilde devreden çıkarılamadığında yapılması gereken işlemler nedir? Yanılmıyorsam 2 yıl kadar önce böyle bir hadise oldu, ama aracın marka-modelini bilmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Pozantı otoyolunda hızla seyreden bir araç sürücüsü polisi arayarak "aracı yavaşlatamadığını, cc nin takılı kaldığını, yolun boşaltılmasını..." söyleyerek yardım istemiş ve ancak otoyoldan çıkışta bir yerleşim merkezinde kaza yaparak durabilmişti. Böylesi bir durumda en doğru hareket tarzı ne olabilir?
eski modeller derken benim araba 2011 model. acaba eski sınıfına giriyor mu?
Arkadaşlar, peki benim Yaris'ime "adaptif cruise control" takılabilir mi?
Tabiki evet,Ama 40000 Tl gibi maliyeti olur.
Ahmet bu adaptif denen olay tam olarak nedir abi