0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mercedes... Yakışır abimie Darısı başıma.
2006 HB corolla manuel vites cruise control taktım ilk denemede ,tabi forumda bilgisini paylaşanlar sayesinde ,herkese teşekkürelektronik devre ile geçici olarak yaptım , sadece satın almam gereken uygun kol hangisi onu bilemediğim için sipariş veremedim, ahmet bey umarım yardımcı olur bu konudada ....
Bu modeller için bir başlık açacak idim.Ama soru gelince devam edelim.Evet takılıyor.Ancak harici bir beyin oluyor ve bu sizin yerinize araçtan aldıgı bilgileri degerlendirerek gaz pedalını simüle ediyor.En kısa anlatımı bu aslında.
daha önceden 17,66 dolara aldığıöcc kolunun fiyatı düşmüş , alacaklara satıcıyı ve ürünü tavsiye ederim, kalite iyi ilgili satıcı, şu an da düşük fiyatta adresi bu, fiyatıda 13,59 dolarhttp://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html?recommendVersion=1
Bende bu koldan araca almak istiyorum ama corolla 1.4 d4d otomatikler de yıl 2015 olmus yeni kasa da dahi desteklemiyor acaba alıp taksam arıza düşer mi. 15-20 liralık sey icin garantiyi yok etmek istemiyorum bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim.
Olmaz o zaman