0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın Ahmet Güve; 2012 corolla dizel araçlara CC sonradan takılabiliyor mu? Takılıyorsa hangi işlemler yapılıyor* Bilgilendirirseniz memnun olurum.
@Yusuf Dursun (25071) çok zor bulunacak bir sorun.Muhtemelen fren veya debriyaj sensörlerinden birisinde sorun var.Ancak bilgisayar'a baglayarak takibi gerekli. Bu takip sırasındada olay olmaz ise zaten yakalanmasıda imkansız.
Arızanın çıkmaması çok normal, çünkü sinyali sizin yaptıgınızı zannediyor.Baskı degişimine nerede yapacagınız konusuna birsey diyemem. Ama 700/800 den aşagı tutacagını zannetmem.
ahmet bey 2014 d4d mmt modele hız sabitleyici takmak istiyorum irtibat tel rica ederim
evet kimse yardımcı olacak gibi görünmüyor
2006 HB corolla sol modeline cc takılabilrirmi acaba; takılabilmesi için hangi altyapı olması lazım,gereken altyapıyı kendimiz görebilirmiyiz.maliyeti ne olur acaba; teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Şubat 07, 2015, 22:38:44faydalı bir forum olmuş,,,emeği geçenlere teşekkür
Bir konu kafama takılıyor. CC yi çok aktif kullanıyorum. bazı zamanlarda çok agresif gazlıyor. bunun ayarı olabilir mi? Techstream de bulamadım böyle düzenleme. yoksa zaten CC var şükür deyip devam mı edeceğiz?
Corolla Sol Otomatik Cruise donanımı var diye duydum geçen günlerde.galiba alt yapısı yoktu. yanlış olmasın emin değilimMesaj Birleştirildi: Şubat 10, 2015, 01:06:44Bir konu kafama takılıyor. CC yi çok aktif kullanıyorum. bazı zamanlarda çok agresif gazlıyor. bunun ayarı olabilir mi? Techstream de bulamadım böyle düzenleme. yoksa zaten CC var şükür deyip devam mı edeceğiz?
Hafızadan çıkıp, elle hız arttıracaksın, o zaman daha yumuşak olabilir. Yoksa 70 ile giderken hafızadaki 90Km/s hıza çıkmak bazen tehlikeli bile olabilir torka da bağlı olarak.
Ben 2km/s halinde arttırabiliyorum elle. Mercedes'lerdeki kol ilginç, bazen farketmiyorsun ne kadar arttırdığını.