0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1,6 benzinlilerde herşey hazır sadece kol lazım çok montajını yaptım.Kafanızı rahatlatmak için;OBD baglantı konnektöründe 4. ve 13. ayakları kablo ile birbirine baglayın. Sonrada kontagı lambalar yanacak şekilde açık çalıştırmayın.Araç checkmode yapacak bu sırada CRUISE lambasınında yanıp söndügünü göreceksiniz.
Ahmet bey; Açıklama için ben de teşekkür ederim.Bazı dizel araçlarda da altyapının olduğunu okumuştum, hatta Kocaeli'deki bir özel servisteki ustadan da sözlü olarak duymuştum.Benim aracımda olmadığını kesin gözüyle bakıyorum, ancak yukarıdaki test ile D4D M/M araçlarda da kontrol edilebilir mi?Soket konfigurasyonu aynı mı?
Altyapı derken;Benzinli model ile aynı kablo tesisatı kullanıldıgı için sadece kablolar direksiyondan ECuye kadar var.Ancak ECUde yazılım olmadıgında hiç bir şekilde çalışmaz.KC142 de bu kablo tesisatını kullanarak orjinal kol takılıyordu.Makyajlı kasa ile bu benzinli dizel kablo tesisatları farklı oldu.
Ahmet Bey teşekkür ederim.Bu gün kargo elime geçti üstelik 25 dolara ucretsiz kargo ile (Çin den) geldi hemde yurtiçi gibi 7 günde elime geçti.Hemen kolu yerine taktım denedim harika bence kolun fonksiyonu sadece sabitlemekle kalmıyor.yukarı dokundıgınızda hız yukseliyor aşağı dokununca hız azalıyor.Bu konuda emeği geçen ve bemim gibi bilmeyenlere yol gösterdiğiniz için çok teşekkürler..
Güle güle kullanınAyrıca belli bir hızda CC ile giderken çıkın hızınız düşsün tekrar + yapın eski hızınıza geri döner bunlar kolun özelligi degil ECUdaki yazılım sayesinde.
Ahmet Hocam, size bir soru,ECU sistemi UPDATE ediliyormu? Yani bu arabaların modellerine göre herhangi bir zamanda GÜNCELLEME gibi birşey çıkıyormu?
Ahmet bey merhaba, aracım 2012 Auris 1.6 vvti otm Comfort Extra., ekleyebilmişsem eğer gaz pedalının fotoğrafını çektim, ve gösterge panelinde cruise cont işaretinin olduğunu gördüm, direksiyonun sağ tarafında cc kolu için çizilmiş dikdörtgen bir alan var. Aklımdaki tek soru ECU dan gelen tesisat ve Ecu'nun yazılımı cc destekliyor mu? Eğerki destekliyorsa, cc kolu ve kablosu ile çok kolay ve fazla masraf yapmadan takılabileceğini düşünüyorum. Daha önce benim bahsettiğim şekilde bu montaj işlemini yapıp çalışan bir cc montajı biliyormusunuz? Teşekkürler.[attach=1]
Arkadaşlar yeni kasa Yaris multidrive s araca sonradan Cruise Control taktıran var mı?
hayırlı olsun öncelikle. ama en fazla 100 tl ye mal olacak birşeyi servis 350 ye takıyor ya ne diyeyim
45186-0F020-B0 verso aracımda kullandığım kapak parça numarası