0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar. biraz önce hız sabitleyici taktırdığım aracımı servisten aldım. ankara toyan da taktırdım. farklı yöntemlerle uğraşmadım zaten detaylı inceleme ve bakım yaptırmayı düşüyordum. cc+detaylı inceleme(ufak tefek temizlik dışında birşey çıkmadı çok şükür)+el freni ayarı(biraz yukarıda kavrıyordu ve yarım seviyede hiç tutmuyordu)hepsi 436 tl tuttu. cc ye 350 tl detaylı incelemeye de 80 tl demişlerdi zaten baştan. yakında çevre yolda deneyip izlenimlerimi paylaşırım.
hayırlı olsun öncelikle. ama en fazla 100 tl ye mal olacak birşeyi servis 350 ye takıyor ya ne diyeyim
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-YARIS-COROLLA-07-08-09-10-CRUISE-CONTROL-/181060179297?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a28071561&vxp=mtrebay da bu parçayı almayı düşünüyorum. 62 dolara geliyor yaklaşık 100 tl. top seller olması bana güven verdi. Alabileceğim daha makul fiyatlı güvenilir satıcı varsa sizin aldığınız lütfen paylaşınız. Benim aracım 2009 1.6 corolla comfort 124 hp 5 vites manuel. Aldığım kol takıldığında çalışacağından emin olmak istiyorum. Bunu nasıl anlayabilirim? Bir de kolu takarken yapılacak işlemler neler? Biri step step yazarsa çok memnun olurum. Airbag varya dokunmaya bile tırsıyorum. Şimdiden teşekkürler. Güvenli ve ekonomik sürüşler...
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 31, 2012, 17:03:34Mustafa Bey bu coverin takıalcağı yer sizin aracınızda kesikmi ? yani yeri hazırmı ? bende d4d var kolcaydan sistemi sipariş verdim. şimdi sorun yeri açmakta ve kapak bulmakta kaldı. acaba bu kapağa göre yeri düzgünce nasıl kesilir ?arkadaşın aracı benzinliymiş ve benzinli araca kol takılarak CC aktif ediliyor altyapısı hazır ama sizinki dizel ve dizellerd CC kolu takılsada çalışmaz çünkü altyapısı yok.
Mustafa Bey bu coverin takıalcağı yer sizin aracınızda kesikmi ? yani yeri hazırmı ? bende d4d var kolcaydan sistemi sipariş verdim. şimdi sorun yeri açmakta ve kapak bulmakta kaldı. acaba bu kapağa göre yeri düzgünce nasıl kesilir ?
Acaba benimkinde alt yapı yok mu ya? 2009 manuel benzinli corollaya takan yok mu hiç?