0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Safa bey sizin uygulamanız dizellere uysa 1dk düşünmeden alıp size gelirdim montaj için ama dizellere uymuyor bildiğim kadarıyla..
Teşekkür ederim. bende dediğiniz kapağı buldum ancak benim direksiyon alt simidinde yer sadece izle belli kesik değil dediğiniz gibi kapağı sipariş ettiğim gibi birde direksiyonun alt kısmını sipariş edicem sanırım. oda maliyeti epeyce arttıracaktır...
yukardaki cover servislerde varmış fiyatı 7 tl. ebay üzerinden aldığım cc bugün taktım. toplamda 80 tl ye mal oldu. 400 tl diyen servislere selam olsun. ayrıca ebay da kbank477 adlı kullanıcı çok iyi. 1 haftada kargo elimde oldu sanki yurtiçinden geldi kargo.
Mustafa Bey,Ebay dan hangi ürünü aldınız? sonrasında yaptıgınız islemler nasıl oldu? adaptasyon gerektimi? vs,Ayrıntılı bir sekilde anlatsanız, bircok kullanıcının isine yarayacaktır, diye düsünüyorum,Selamlar,
Mustafa Bey bu coverin takıalcağı yer sizin aracınızda kesikmi ? yani yeri hazırmı ? bende d4d var kolcaydan sistemi sipariş verdim. şimdi sorun yeri açmakta ve kapak bulmakta kaldı. acaba bu kapağa göre yeri düzgünce nasıl kesilir ?
önceki mesajlarımda yazmıştım hangi ürünü kimden aldığım. yine yazayım http://www.ebay.com/itm/170958303030?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649direksiyonun altında iki tarafında yer alan kapakları çıkarttım ucuna bant yapıştırdığım tornavida ile.2 tane vida var bunları gevşetince direksiyon kapağı açılıyor hemen. 2 tane vida gerekecek. m6x10 olması lazım kodu. güç kablosunu takacağınız 1 yer var onu takıp kablosunu düzgünce sıkıştırıdıktan sonra kapağı takıp direksiyonla işimiz bitiyor. ayrıca servisten 7 tl karşılığı alacağınız coverı takması çok basit. daha sonra kullanmaya başlayabilirsin hız kontrolünü.
Merhabalar, aracım 2009 1.6 Corolla comfort manuel vites. Benim aracıma cruise control takılıyor mu, takan, çalıştırabilen var mı? Montajın resmi videosu var mı bir yerlerde? Araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Dumankaya toyotayı aradım takılmaz dedi. Kolaycc ye mail attım alt yapı hazırda var dedi. Trabzona gittiğimde yetkili serviz biz takarız dedi 350 tl tamam dedim spariş haftaya gelir dedi uymadı. Şimdi burda da millet kendi takmış ama ben yapabilirmiyim cesaret edemiyorum. Yardım bekliyorum.