Gönderen Konu: Cruise Control (Hız Sabitleyici)  (Okunma sayısı 259468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: Cruise Control (Hız Sabitleyici)
« Yanıtla #300 : Aralık 24, 2012, 18:01:15 »
Safa bey sizin uygulamanız dizellere uysa 1dk düşünmeden alıp size gelirdim montaj için ama dizellere uymuyor bildiğim kadarıyla..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #300 : Aralık 24, 2012, 18:01:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Aralık 25, 2012, 10:37:12 »
Safa bey sizin uygulamanız dizellere uysa 1dk düşünmeden alıp size gelirdim montaj için ama dizellere uymuyor bildiğim kadarıyla..

:) keşke :) forumda "selçuk cebeci" var. 2008 verso vardı onda ve sanırım dizeldi. dizel olmasına rağmen CC taktı kendisi diye hatırlıyorum ben. Ona bi sormak lazım nasıl yaptı diye? ama onunkinde benim gibi sadece kolu takmak yeterli olmuyordu. kablolarla baya uğraşmıştı sanırım. imkansız değil de zaman alıyor işte :)
2012 auris 1.6 comfort extra manuel - BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #302 : Aralık 26, 2012, 02:33:27 »
Merhaba
Aracım benzinli dizel değil. Dizellere sonradan takılan bir elektronik ünite var. Forumumuzda mevcut. kolaycc.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #303 : Aralık 26, 2012, 09:37:58 »

Eyüp Bey Merhaba;
Benim aracım dizel. Ben uygulattım cc. Çok memnunum. Forumda konusu var. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Dizellerde cc altyapısı, tesisatı olmadığı için takılabiliyor. Orijinal kol da takılıp çalışabiliyor. Benzinli modellerde altyapı olduğundan işlemciye gerek duyulmadan bu altyapı canlandırılıyor. Selamlarımla.
Aşağıdaki linki takip ediniz lütfen.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48053.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #304 : Aralık 26, 2012, 15:03:11 »
Mantık olarak çok güzel ama Safa beyin uygulamasındaki maliyet ve fiyat asıl beni cezbeden..

KolayCC'den almak istediğimiz zaman maliyetler 4-5katı artıyor malesef :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 130500
  • Model Yılı: '06
  • 3 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #305 : Aralık 30, 2012, 15:01:45 »
cc taktıktan sonra cover şu şekilde olmalı. made in turkey yazıyor. bakalım bulabilecek miyiz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #306 : Aralık 31, 2012, 16:17:15 »
yukardaki cover servislerde varmış fiyatı 7 tl.  ebay üzerinden aldığım cc bugün taktım. toplamda 80 tl ye mal oldu. 400 tl diyen servislere selam olsun. ayrıca ebay da  kbank477 adlı kullanıcı çok iyi. 1 haftada kargo elimde oldu sanki yurtiçinden geldi kargo.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 39650
  • Model Yılı: '12
  • 96 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #307 : Aralık 31, 2012, 17:03:34 »
Mustafa Bey bu coverin takıalcağı yer sizin aracınızda kesikmi ? yani yeri hazırmı ? bende d4d var kolcaydan sistemi sipariş verdim. şimdi sorun yeri açmakta ve kapak bulmakta kaldı. acaba bu kapağa göre yeri düzgünce nasıl kesilir ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #308 : Aralık 31, 2012, 18:57:07 »
benim arabada bu kapağın düz hali  var. sadece kapağı çıkartıp yerine taktım. araştırdım aynı kapağın delikli hali yani cc geçtiği hali varmış.
fiyatıda 7 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 39650
  • Model Yılı: '12
  • 96 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #309 : Ocak 01, 2013, 12:08:21 »
Teşekkür ederim. bende dediğiniz kapağı buldum ancak benim direksiyon alt simidinde yer sadece izle belli kesik değil :( dediğiniz gibi kapağı sipariş ettiğim gibi birde direksiyonun alt kısmını sipariş edicem sanırım. oda maliyeti epeyce arttıracaktır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #310 : Ocak 02, 2013, 00:12:52 »
Teşekkür ederim. bende dediğiniz kapağı buldum ancak benim direksiyon alt simidinde yer sadece izle belli kesik değil :( dediğiniz gibi kapağı sipariş ettiğim gibi birde direksiyonun alt kısmını sipariş edicem sanırım. oda maliyeti epeyce arttıracaktır...
maket bıçağı ile kesin hocam.İyice coverı yerıne oturtun.Hatta kestikten sonra  seert plastik türü şeylerle siz bile yapabilirsiniz.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 41 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #311 : Ocak 02, 2013, 12:11:17 »
yukardaki cover servislerde varmış fiyatı 7 tl.  ebay üzerinden aldığım cc bugün taktım. toplamda 80 tl ye mal oldu. 400 tl diyen servislere selam olsun. ayrıca ebay da  kbank477 adlı kullanıcı çok iyi. 1 haftada kargo elimde oldu sanki yurtiçinden geldi kargo.

Mustafa Bey,

Ebay dan hangi ürünü aldınız? sonrasında yaptıgınız islemler nasıl oldu? adaptasyon gerektimi? vs,
Ayrıntılı bir sekilde anlatsanız, bircok kullanıcının isine yarayacaktır, diye düsünüyorum,

Selamlar,
2010 Auris Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #312 : Ocak 02, 2013, 12:42:42 »
Mustafa Bey,

Ebay dan hangi ürünü aldınız? sonrasında yaptıgınız islemler nasıl oldu? adaptasyon gerektimi? vs,
Ayrıntılı bir sekilde anlatsanız, bircok kullanıcının isine yarayacaktır, diye düsünüyorum,

Selamlar,
önceki mesajlarımda yazmıştım hangi ürünü kimden aldığım.  yine yazayım http://www.ebay.com/itm/170958303030?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
direksiyonun altında iki tarafında yer alan kapakları çıkarttım ucuna bant yapıştırdığım tornavida ile.
2 tane vida var bunları gevşetince direksiyon kapağı açılıyor hemen. 2 tane vida gerekecek. m6x10 olması lazım kodu. güç kablosunu takacağınız 1 yer var onu takıp kablosunu düzgünce sıkıştırıdıktan sonra kapağı takıp direksiyonla işimiz bitiyor. ayrıca servisten 7 tl karşılığı alacağınız coverı takması çok basit. daha sonra kullanmaya başlayabilirsin hız kontrolünü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #313 : Ocak 02, 2013, 13:55:57 »
Mustafa Bey bu coverin takıalcağı yer sizin aracınızda kesikmi ? yani yeri hazırmı ? bende d4d var kolcaydan sistemi sipariş verdim. şimdi sorun yeri açmakta ve kapak bulmakta kaldı. acaba bu kapağa göre yeri düzgünce nasıl kesilir ?

arkadaşın aracı benzinliymiş ve benzinli araca kol takılarak CC aktif ediliyor altyapısı hazır ama sizinki dizel ve dizellerd CC kolu takılsada çalışmaz çünkü altyapısı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 41 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #314 : Ocak 02, 2013, 14:38:49 »
önceki mesajlarımda yazmıştım hangi ürünü kimden aldığım.  yine yazayım http://www.ebay.com/itm/170958303030?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
direksiyonun altında iki tarafında yer alan kapakları çıkarttım ucuna bant yapıştırdığım tornavida ile.
2 tane vida var bunları gevşetince direksiyon kapağı açılıyor hemen. 2 tane vida gerekecek. m6x10 olması lazım kodu. güç kablosunu takacağınız 1 yer var onu takıp kablosunu düzgünce sıkıştırıdıktan sonra kapağı takıp direksiyonla işimiz bitiyor. ayrıca servisten 7 tl karşılığı alacağınız coverı takması çok basit. daha sonra kullanmaya başlayabilirsin hız kontrolünü.

Tesekkür ederim,
benim aracım 2010 yeni kasa 1,6 Auris Comfort Extra benzinli, sadece bu kolun montajı ile cc olacak yani:-)
bu iyi haber, VW grubu icin kol montajından sonra adaptasyonda gerekiyor idi,
2010 Auris Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #315 : Ocak 02, 2013, 17:02:10 »
bu kadar basit birşey için servisin 400 tl istemeside o kadar can sıkıcı.
benzinli araçlarda sadece kolu takarak kullanılabiliyor. dediğim cover ı da bulabilirseniz görüntü kirliliği olmadan hız kontrolüne sahip olursunuz.
bu konuyu açıp bizleri bilgilendiren ve buraya deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '09
« Yanıtla #316 : Ocak 06, 2013, 23:09:05 »
Merhabalar, aracım 2009 1.6 Corolla comfort manuel vites. Benim aracıma cruise control takılıyor mu, takan, çalıştırabilen var mı? Montajın resmi videosu var mı bir yerlerde? Araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Dumankaya toyotayı aradım takılmaz dedi. Kolaycc ye mail attım alt yapı hazırda var dedi. Trabzona gittiğimde yetkili serviz biz takarız dedi 350 tl tamam dedim spariş haftaya gelir dedi uymadı. Şimdi burda da millet kendi takmış ama ben yapabilirmiyim cesaret edemiyorum. Yardım bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #317 : Ocak 06, 2013, 23:43:43 »
Merhabalar, aracım 2009 1.6 Corolla comfort manuel vites. Benim aracıma cruise control takılıyor mu, takan, çalıştırabilen var mı? Montajın resmi videosu var mı bir yerlerde? Araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Dumankaya toyotayı aradım takılmaz dedi. Kolaycc ye mail attım alt yapı hazırda var dedi. Trabzona gittiğimde yetkili serviz biz takarız dedi 350 tl tamam dedim spariş haftaya gelir dedi uymadı. Şimdi burda da millet kendi takmış ama ben yapabilirmiyim cesaret edemiyorum. Yardım bekliyorum.
altyapısı varsa ki bence var çok basit bir işlem. benim arabada yeri hazırdı. direksiyonu sökmek için çıkardığım parçanın yerine cc takılıyor. 350 tl oraya vereceğinize ebay dan 26+12 usd ye toplam 75 tl ye kendiniz  yapın. burada takan arkadaşlar var gerekli yardımı yaparız rahat olun. ayrıca cover ın servis kodunu da vereyim taktıktan sonra istetirsiniz 7 tl ye.
cover servis kodu: 45186-12020

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #318 : Ocak 07, 2013, 03:14:35 »
Acaba 2009 T25 kasa 1.6L avensiste uygulayabilirmiyiz bu basit işlemi :)

Benim yüzüm gülmedi , babamın gülsün cc'den yana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #319 : Ocak 07, 2013, 17:18:47 »
M.Korkmaz hayırlı uğurlu olsun  :D sonunda muradına erdin  :D bu aralar şehir dışına gidip geliyorum inan böyle rahatlık yokmuş :) bu arada yakıt tasarrufu bile yaptım :) darısı artık diğer arkadaşların başına :) selam olsun. Cover için arayacağım...
2012 auris 1.6 comfort extra manuel - BRC