0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Volkan bey uygun ancak manuel araçlarda çalışmıyor benim aracımda manueldi , denedim olmadı ama forumda bir arkadaşımız gerekli swiçleri takarak aktif hale getirmişti
teşekkürler. ama linkini verdiğini parça 2007 üstü için galiba. 2005 ler için olanı da epeyce pahalı ona göre anladığım kadarıyla. bu kadar farke eder mi modelde
aynı parçayı ben ebaydan aldım birebir oluyor çalıştırıyor ama benim aracım otomatik 6 günde geldi benim kargo 35 dolara mal oldu uzun yoldada kullanıyorum çok güzel gerçekten
aynı parçayı ben ebaydan aldım birebir oluyor çalıştırıyor ama benim aracım otomatik 6 günde geldi benim kargo 35 dolara mal oldu uzun yoldada kullanıyorum çok güzel gerçekten[/quoteUgur bey, benim aracım, manuel, bu konuda neler yapmam lazım, Mesut bey siwchlerden bahsetmiş, ne yapmamız lazım, o link deki aparat bizim araçlara uygun mü?? (bı önceki msjda otomatik düzeltmenin azizliğine uğradım, afedersiniz)
Ugur bey, benim aracım, manuel, bu konuda neler yapmam lazım, Mesut bey siwchlerden bahsetmiş, ne yapmamız lazım, o kinmedik akarsu bizim araçlara uygun mü??
Dün Şanlıurfa ve Gaziantep servislerini aradım 2011 corolla 1.6 comfort otomatik arabama hız kontrolüne 350 tl istediler. 250 parça -100 işçilik dediler. bunların dediği parça şu değil mi?http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-YARIS-COROLLA-07-08-09-10-CRUISE-CONTROL-/181023112365?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222001%26algo%3DSIC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D48%26meid%3D3448698246504051924%26pid%3D100011%26prg%3D1035%26rk%3D1%26sd%3D180995763891%26
servislerden aldığım fiyatlardan sonra ebaydan almaya karar verdim. az önce sipariş ettim bakalım kaç günde gelecek.
10 aralıkta aldım 20 aralıkta geldi. kargo dahil 73 liraya geldi. direk eve getiriyorlar. ben işteyken hanıma teslim etmişler. dün taktım. ek kabloya falan da gerek kalmadı. yalnız iki tane M5x10 civata lazım onu da alırsınız bir yerden zor değil. hiçbir sorun olmadan çalıştı. dün gece taktıktan sonra 300km yol yaptım çok şükür bir sıkıntı yok. gayet başarılı. sizinki de şimdiden hayırlı olsun.
önder bey, orada 2007 yılından 2010 yılına kadar yazıyor ama benim araç 2012. 2010 ile 2012 arasında çok önemli bir yazılım farkı yoktur diye düşündüm aldım uydu. sonuçta eksik olan sadece koldu. CC programı zaten araçta yüklü diye biliyorum. ama sizinki 2005 olunca yüklü müdür değil midir bir fikrim yok. bir de şöyle bir tez var 2007 yılına uyuyorsa 2 sene öncesinin araçlarında da yüklü olma ihtimali de yok değil. fiyat konusunda da dediğiniz gibi parça 26,99 dolar. kargo: 12 dolar. hızlı gelmesini isterseniz 20 dolar. ama 10 gün de benim için hızlı tayland'dan gelen malzeme için. oradaki 98 dolar olan ibareye fazla takılmayın.
teşekkür ederim. yani cihaz bilgilerinde verilen bilgilere bakacağız uyum için. Bazılarında da free shipping yazıyor bunlar da kargo bedava oluyor galiba. Tüm ürünler için türkiye ye gönderim var mı peki? önceden yazıp sormamız gerekir mi ?
bununla ilgili çeşitli fotolar mevcuttu montaj için. dikkat etmemiz gerekenler neler? pek yatkın değildir elim bu işlere ama çok zor değilse kendim takmak isterim.geçen hafta servis 400 den aşağı olmaz dedi. parçayı ben bulsam montajlamayı yapar mısın dediğimde kabul etmedi.
ürün bilgisine girdiğiniz zaman alt taraflarda hangi aracın hangi modelleri için uyumlu olduğu yazıyor. free shipping dedikleri ücretsiz kargo. bazı ürünler için türkiyeye kargo yok. bunun bilgisi de shipping and payments diye bir bölüm var orada yazıyor. kimisinde satıcı ile görüşün diyor. siz de satıcıya mesaj atıyorsunuz türkiye'ye gönderiyor musunuz diye. onlar cevap yazarlar size.
ben de forumdaki arkadaşların eklediği fotolardan ve internette okuduklarımdan öğrendim nasıl yapılacağını. montajı 20 dk alır almaz o kadar kısa yani. el yatkınlığı bile gerektirmiyor. ekstra beceri falan lazım değil ya yakın olsak geleyim takayım dicem ama yakın değil kabloları düzgün takın, kapağı kapatırken kabloları sıkıştırmayın, plastiği keserken falçatanın ucunu kırıp da elinize batırmayın ve test sürüşü yaparken dikkat edin bu kadar sizin malzeme gelsin ben yardımcı olurum size resimlerle gerekirse video ile.