0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha hala oturmuş bir site değiliz.Bu buluşma sorunu da bundan kaynaklanıyor biraz.Fakat önümüzdeki günlerde (yakın bir zamanda) go-kart a gideceğiz.[/quote]dağhan iyii olur vallahi..
Bende pug.la geleyim bari, fransız buluşması olsun [/quote] Arkadaşlar, eğer İstanbul içinde olursa katılamıyorum zira hem uzağım(Bartın) hem de 1 eylülde bizim çalışma sezonu başlıyor.Ne yapalım,sağlık olsun ben de muhabbete katılırım.Ha bu arada;GO KART ne oluyor?Kusura bakmayın bir çok terime yabancıyım.
Bende pug.la geleyim bari, fransız buluşması olsun [/quote]kendini yalnız hissetmeyceksin gel gel
Arkadaşlar, eğer İstanbul içinde olursa katılamıyorum zira hem uzağım(Bartın) hem de 1 eylülde bizim çalışma sezonu başlıyor.Ne yapalım,sağlık olsun ben de muhabbete katılırım.Ha bu arada;GO KART ne oluyor?Kusura bakmayın bir çok terime yabancıyım.[/quote] Yahu arkadaşlar,beni kaale alan yok mu?GO KART'la ilgili sorumu ve beni muhatab alacak biri çıkarsa sevinirim.
Yahu arkadaşlar,beni kaale alan yok mu?GO KART'la ilgili sorumu ve beni muhatab alacak biri çıkarsa sevinirim. [/quote]Go Kart demek karting oluyor hani şu motorsporlarının başlangıcı varya minik su motorlu arabalar