önceki konumda belirttiğim dvd yazılım sonucu çalışmayan cihazımı pc ye bağladım fakat pc görmüyor.Android cihazı neden görmüyor yada görmesi için bir program vs olabilir mi.Aslında bir görse tüm problemim çözülecek.yada cihazım çöp olup gidecek
Bilgisayar bu cihazı nasıl görecek ki onu anlamadım. Hadi gördü diyelim, pc başında nasıl kullanılacak ? Ayrıca sonuç itibariyle android işletim sistemine sahip bir cihaz illaki bir resetleme yöntemi vardır. Satın aldığınız yerden destek almayı denediniz mi ?
Mustafa bey, cihaz nedir?
Bilgisayar bu cihazı nasıl görecek ki onu anlamadım. Hadi gördü diyelim, pc başında nasıl kullanılacak ? Ayrıca sonuç itibariyle android işletim sistemine sahip bir cihaz illaki bir resetleme yöntemi vardır. Satın aldığınız yerden destek almayı denediniz mi ?
cihaz android isletim sistemi var usb kablosunda laptopa taktigimda hicbirsekilde gormuyor.yani tlf bagladigimizda dosyalari ac vs diyor ama bunda bagli birsey gorunmuyor.gorse sistem icine girip yazilimi duzelticez ama maalesef gormuyor
Mustafa bey, cihaz nedir?
cihaz navihouse android 6.0 8 inc dvd toyota uyumlu