Gönderen Konu: emniyet şeridi ihlali  (Okunma sayısı 1381 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
emniyet şeridi ihlali
« : Haziran 15, 2017, 10:35:45 »
Selamlar herkese
Sabah orta şeritten bir arabanın sıkıştırması ile kendimi bi an emniyet şeridinde buldum yan araca bakarken ne yapiyorsun kardeşim demeye kalmadan ilerde polis elinde telefonu ile plakayı çekti ve sırıttı.. beni sıkıştıran hayvanoglu hayvan i da gördü eminim ama olan bana oldu... internette 2017 tl gibi birşeyler görüyorum ama emin olamiyorum bazi kaynaklar da 206 tl diyor. Yakin zamanda emniyet seridinden ceza alan veya net bilgisi olan var mı?
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Toyota Club Türkiye

emniyet şeridi ihlali
« : Haziran 15, 2017, 10:35:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: emniyet şeridi ihlali
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2017, 12:27:14 »
Geçen sene 88 tl emniyet şeridi ihlalinden ceza yemiştim. Yeni tutar nedir bilmiyorum ancak fikir vermesi açısından yazmak istedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2017, 13:12:00 »
emniyet şeridini sürekli işgal etmemiş,sıkıştırma sonucu kısa bir süre için girme zorunluluğu olmuş,bu nedenle 2017 tl çok yüksek miktar olur,gerekiyorsa kamera görüntüleri ile mahkemeye de gidilir,astarı yüzünden pahalı olabilir,ama trafik polisi de durumu görmüş.e devletten kontrol edip gerekli işlemleri başlatın bakalım ne kadar ceza ve puan kesimi olmuş.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2017, 14:52:17 »
Geçen sene 88 tl emniyet şeridi ihlalinden ceza yemiştim. Yeni tutar nedir bilmiyorum ancak fikir vermesi açısından yazmak istedim

Çok teşekkürler.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2017, 14:52:59
emniyet şeridini sürekli işgal etmemiş,sıkıştırma sonucu kısa bir süre için girme zorunluluğu olmuş,bu nedenle 2017 tl çok yüksek miktar olur,gerekiyorsa kamera görüntüleri ile mahkemeye de gidilir,astarı yüzünden pahalı olabilir,ama trafik polisi de durumu görmüş.e devletten kontrol edip gerekli işlemleri başlatın bakalım ne kadar ceza ve puan kesimi olmuş.

Merakla bekliyorum bakalım... :) İnşallah bir problem olmaz ama polis arkadaş plakayı çekti çok eminim...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."