0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçlar kendilerinin değil (büyük ihtimal filo kiralama) , alınları terlemeden alınca böyle olur.
gişelerde anlamadığım şey aynı işlevi gören iki sistem niye kullanılıyor?( HGS - OGS)OGS kullanıyorum, gişeden sonra sağa gireceğim ama bi bakıyorum ogs gişesi en solda!!!niye bütün gişelerde aynı anda ikisi de yok. Ogs gişesi boş oluyor, Hgs olan araç Ogs den girecekmiş gibi gidip Hgs sırasına kaynak yapmaya çalışıyor, bu kazada da bu şekilde olmuş.bütün bunlar bahane değil elbet, saygı olunca bunlar olmaz.
Beni linç etmenizi de göze alarak fikrimi söylüyorum; çok iyi olmuş, resmen içimin yağları eridi. Keşke araçları pert olsaydı. Sadece olayın etkisiyle oluşan trafikte bekleyen araçlara acıyorum. Maalesef ki nasihat ile değil, musibetle akıllanan bir milletiz. Yakın zamanda makas atarak ilerleyen bir aracın takla atmasını görmek dileğiyle.
ender kardeşim yanlış konuştun k.bakma ama biraz beddua gibi olmuş yazdıkların.araçlar zaten pert.allah hayırlısını versin herkes için kazasız belasız bir hayat nasip eylesin.sonuçta ne olursa olsun bir can ve o cana bağlı hayatlar var birde öyle düşün.
Kaza anının vidyosunu buldum arkadaşlar.Seat sürücüsü hatalı sollama yapıyor Egea'nın önüne kırıyor.https://www.youtube.com/watch?v=53ScFdLGgmg
videoda konuşan adamın sakinliğine hayran kaldım birden böyle bi hata yapıp aracımı pert edicek birisi muhtemelen baya sert tartışmalar yaşardık karşı tarafın sürücüsüyle