Arkadaşlar yaşadığım durumu sizinle paylaşmak istedim belki yararı dokunan birileri olur. Aracımda yokuş aşağı çalışır vaziyette durduğumda yağ lambasının yanarak stop etme ve tekrar çalıştırdığımda ise yoğun beyaz duman atma(neredeyse aynadan arka tarafı zor görüyordum) sorunu yaşadım. Bu bahsettiğim olay 4-5 kez başıma geldi ve hepsi yokuş aşağı durduğum zamanlarda meydana geldi. Neyse bu durumu bir kaç ustaya anlattık, ilk başlarda arabanın motorunda sorun olduğu, yağ yaktığı, conta yaktığı gibi cevaplar aldım. Bir tanesi buji ve kablolarının değişmesi gerektiğini söyledi. Motorda sorun olduğu korkusu haliyle beni sardı. En son bir usta fren ana merkezinde arıza olduğundan bahsetti. Bu bana hiç mantıklı gelmedi, usta durumu şu şekilde açıkladı; ana merkezde arıza olduğu için fren servosuna hidrolik kaçırıyor, hidrolik motora gidiyor ve yanması sonucu beyaz duman çıkıyor. Evet fren ana merkezini değiştirdik iki haftadır aracı kullanıyorum denedim çok şükür ki bu sorunu bir daha yaşamadım. Motor yaptırmaktan iyidir...