0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende sizin gibi araç arıyorken fiyatından dolayı sıfır 1.33 aurisleri araştırıyordum internette falan baktım bi allahın kulu aracın çekmediğini söylememiş herkes uçuyor kaçıyor 200-300 yapıyor demiş gittim test sürüşü talep ettim bayideki eleman şuan elimde 1.33 test aracı yok size 1,6 sını test ettirelim hemen hemen aynı dedi iyi dedim test ettim 1.6 motor 132 beygir araba güzel yürüyor hızlanma falanda iyi dedim 1.33 ne kadar kötü olabilirki aldım kullanmaya başlayınca bilhassa hafif rampalarda sollamalarda helede araçta 2-3 kişi varsa veya bagaj varsa eyvah ki eyvah araç resmen gitmemek için direniyor satan eleman araç baya ekonomik demişti kıyaslama yapıyorum 1,6 motordan bile fazla yakıyor, vergisi desen 1.6 motorla aynı 1 sene zor sabrettim araca satmaya karar verdim fakat o da ne aracı ne arayan var ne soran, arayanlar bile misal aracı 40. bin tl ye aldıysam 30-31 bin teklif ediyorlar galeri 26-27 den bir kuruş fazla vermiyor başımdan kaynar sular döküldü en sonunda çok şükür araçtan anlamayan burnunun ucunu göremeyen emekli bi amcaya kakaladık kurtulduk bu beladan
Bence aceleniz yoksa 2018'i bekleyin. 1.33 bu yol son gibi. 1.5 litre atmosferik motor geliyor yabancı internet sitelerinden okuduğum kadarıyla. 1.33-1.6 arası bir konumda olur. Hem daha iyi performans hem daha az yakıt tüketimi vadediyor.