0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12 derim. Şehir içi kullanımı çok keyifli.
aynen hocam çoğu sıfır olmak üzere birçok araba kullandım. e 12 corolladaki sürüş keyfini bulamadım. corollanın en kıyak kasasıdır e 12. zaten dikkat edin temiz 10 yıllık e 12'ler 40 binin üstünde gidiyor.
10 yillik arabanin 40 bin tl etmesi arabanin surus zevkinden degil ulkemizdeki 2. el piyasasindaki sacma sapan fiyatlandirmadan dolayi.
iyi de hocam bir de şöyle düşün: 2007 corolla sol otomatik yani o zaman ki en dolu corolla 40 bin lira. ( 8 hava yastığı- dijital klima- kendiliğinden kararan dikiz aynası- hız sabitleyici gibi şimdiki çoğu sıfır araçta olmayan donanım ve koltuk konforu var.) şimdiki karşılığı yeni kasa 1.6 premium otomatik corolla 104 bin tl. bence o araba için ( km düşükse ve araç temizse) 40 bin tl çok değil. hele bu kasadan sonra gelen mmt-i şanzıman hayal kırıklığı bu kasanın değerini daha da artırdı. gönül ister ki türkiye şartları el verse de avensise binsek. geçenlerde 40-60 bin tl arası tam otomatik araç piyasa araştırması yaptım. piyasada doğru dürüst araba yok.
haklisiniz piyasada parasini hakeden bir araba yok. fiyatlar erciyesin zirvesine cikmis. korolla premium da 104 tl edecek donanima ve ozelliklere sahip bir araba degil ama gel gor ki devletimizin koydugu yuksek vergiler ve arac bayilerinin satis politikasi nedeniyle c sinifi sifir arac fiyatlari 100bin tlden basliyor.2007 korollanin kasko degeri ne kadar 40 bin ediyor mu? eskiden 2. el arabanin fiyati kasko degerinin altinda olurdu. 2. el piyasasinda fiyatlari belirleyecek sabit bir politika yok herkes aracina yuksek fiyat cekiyor buda fiyatlarin yukselmesindeki en onemli nedenlerden biri.
İyi aksamlar, bende 2009 versoyu Ekim 2016 da aldım, masallah sanayiiden cikamadim. Lpg arizasi, sübap yakma derken aylar gecti,ilk defa Toyota kullanıyorum bundan onceki araclarim Renoydu bu kadar bezmedim hatta hic bezmedim,insallah bundan sonra bende Toyotoda surus zevkini anlarım
Kesinlikle 2002-2007 sol. Daha önce, ford, renault, huyundai, alçak kasa Honda kullanan birisi olarak Sol'ün verdiği keyif hiçbirinde yok