0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten çok yakışmış ve fabrikasyon gibi duruyor. Tebrikler. Kullandığınız led şerit nedir ve güneş ışığında belli oluyor mu?
Arkadaşlara katılıyorum, gayet güzel olmuş.. Emeğinize sağlık ve güle güle kullanın..Kusura bakmazsanız, dilimizi güzel kullanmak adına naçizane bir düzeltmede bulunmak istiyorum. Fiilin yazılışı beyenmek değil beğenmektir.
Yağmurdan ve sudan etkilenmiyordur umarım. Gerçekten, şöyle geriden bakınca opellerden ne eksiği var, tam fabrikasyon gibi olmuş ellerinize sağlık.
Güzel çalışma. O bölgelerden hava sirkülasyonu sağlanmıyor muydu?Bazı marka ve modellerde görüyorum, gündüz farı mevcut ancak konum olarak aracın dış hattında değil. Oysa amaç mümkün mertebe en geniş açıdan görünmesini sağlamak, bunun için de dış köşeler ideal.
bağlantıyı nasıl yaptınız? parklara mı bağladınız?
Evet Atilla bey röle kullanılarak parklara bağlandı.
Mesaj Birleştirildi: Ocak 12, 2017, 15:05:32en sağlamı röleyi devre dışı bırakıp yani sökerek, ledlerin cereyan ucunu parkların cereyan ucuna, ledin eksi ucunu kısa farların cereyan ucuna bağlamaktır.böylece farları açınca gündüz farı otomatik olarak söner, parkları açınca yanar. ben öyle yaptım.
keşke sinyalli modul taksaydın