Gönderen Konu: Otopark mafyalığı hakkında yardım  (Okunma sayısı 3486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Ynt: Otopark mafyalığı hakkında yardım
« Yanıtla #20 : Ocak 09, 2017, 22:11:54 »
Baklava çalan çocuklar vardi, 2 kilo baklava caldi diye bu kadar ceza mi olur diye haftalarca bas bas bagirdilar  haberlerde mizah programlarında tartisma  platformlarında. O günden sonra mala karsi islenen suclarin cezasi yok. Hirsizligin cezasi yok!
 Kimsede cikip calmasaydi demedi. Sanki çalmak normal bi şeymiş gibi. O baklavaciya kozan olmadi, lan 2 kg baklava için su yaptiklarina bak diyen olmadi. Su anki kanunlarimizin tamamı sucludan yana. Boş boş siyaset kavgasi yapacagimiza kanunların düzeltilmesine yönelik isteklerde bulunalim.
 Hümanistler o da insan hirsizlik yaptı diye bu kadar ceza mi verilir diyor, kendi evine hirsiz girince bas bas bagiriyor. Gasp ve kapkacin cezasi yeniden düzenlendi agir suç oldu artik gasp ve kapkaç yok denecek seviyelerde.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 09, 2017, 22:11:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 10, 2017, 16:44:32 »
fark etmez malda gelse ne gelirse gelsin dükkanın kapısından sonra işgaliye yok ise kamu kullanımı başlar.ama işte dedim ya önce belediyenin bunu sindirtmesi lazım dükkan sahiplerine.
he tabi ondan da önce otopark kıtlığı var oda başka konu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 11, 2017, 00:43:24 »
Öncelikle geçmiş olsun. Zor bir durum. Zamana,mekana,ortama göre başınıza her şey gelebilir ya ada hiçbir şey gelmeyebilir.
Bütün yorumları okudum herkes de haklı aslında. Bu toplum ve yönetim olarak acziyetimizdir.
Anadolumuzda bir söz vardır "ite bulaşma, çalıyı dolaş" diye. Maalesef herkes öyle yapmak zorunda kalıyor. Yoksa herkes haddini bildirmeyi bilir.
Toplum olarak saygımız yok, idare olarak adaletimiz yok. Sonuç ortada.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"