Gönderen Konu: 2013-2015 auris i olup ankara da body kit yaptırmayı düşünen var mı?  (Okunma sayısı 1536 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '14
  • 22 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
arkadaşlar ankarada oturup 2013-15 arası auris aracı olup body kit yaptırmayı düşünen kimse yok mu acaba

ben yaptırmak istiyorum ama fibersan tuning ölçü almak için 1 gün çağırıyor beni benim konyadan gelip ölçü aldırıp tekrar dönüp yapılmasını bekleyip 1 hafta sonrada yapılınca montaj yaptırmam gerekiyor

eğer ankarada yaşayan ve body kit yaptırmayı düşünen bi arkadaş varsa gidip ölçü aldırırsa bizde hazır taktırırız 2 kere gelmeye gerek kalmaz

http://fibersantuning.com/

firmanın internet sitesi bu konuyu biliyor zaten telefon numarasını da verebilirim ölçü aldırmak için yardımcı olacak olan varsa
selamın aleyküm

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 59 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
Daha önce yaptıkları auris var mı hocam, resimlerde göremedim ben.
Burası basra değil izmit körfezi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 22 kere teşekkür etti
yok ilk defa yapılacak ölçü alınacak o yüzden ölçü için bir gün aracın sabahtan akşama kadar durması lazım

ben ankarada otursam sıkıntı yok ama konyadan gelip gideceğim için ölçü için ayrı birgün sonra yapıldıktan sonra montaj için ayrı birgün gitmem gerekiyor ankarada olup da ölçü verebilecek birini bulsak iş kolaylaşacak 1 gitmede halledeceğiz
selamın aleyküm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 22 kere teşekkür etti
ankarada auris modifiye ettirmek isteyen yok mu
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2016, 21:59:37 »
arkadaşlar ankarada oturup 2013-15 arası auris aracı olup body kit yaptırmayı düşünen kimse yok mu acaba

ben yaptırmak istiyorum ama fibersan tuning ölçü almak için 1 gün çağırıyor beni benim konyadan gelip ölçü aldırıp tekrar dönüp yapılmasını bekleyip 1 hafta sonrada yapılınca montaj yaptırmam gerekiyor

eğer ankarada yaşayan ve body kit yaptırmayı düşünen bi arkadaş varsa gidip ölçü aldırırsa bizde hazır taktırırız 2 kere gelmeye gerek kalmaz

http://fibersantuning.com/

firmanın internet sitesi bu konuyu biliyor zaten telefon numarasını da verebilirim ölçü aldırmak için yardımcı olacak olan varsa
selamın aleyküm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: ankarada auris modifiye ettirmek isteyen yok mu
« Yanıtla #4 : Aralık 04, 2016, 09:43:29 »
size tavsiyem fiberden yaptirmayin boya atildiktan sonra dalga dalga duruyor ve kirilmaya cok musait arac en ufak bi esneme yapsa catliyor.
verdiginiz siteye girdim toyota bolumune tikladim corolla secenegi cikti ama maalesef herhangi bir urunleri yok toyotaya dair. tahminimce sizin aractan olcu alip kalip cikaracaklar ve pahaliya gelecektir. genelde ilk yapilan urunler de hata olma payi cok yuksek. bence daha farkli saticilar bulmaya calisin.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
ayni konuyu neden 2 kere aciyorsunuz. mesajinizi goren konu hakkinda bilgisi olanlar mutlaka yazacaktir.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=76718.new#new
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 22 kere teşekkür etti
Siteye tıklayınca  sahibinden bölümü var ordan bakabilirsiniz yeni corolla dahil her aracın full ürünleri var. Nasıl bir araba aldıysam, hiç bir ürün bulamıyoruz!

Fiber yada plastik gibi seçme hakkımız yok zaten yapan bi yer buldum neden yaptıysa alacağız artik da oda hazır yok ölçü alınacak fiyat konusunda endişe yok çünkü  öyle ilk yapıyoruz fais fiyat çıkaralım diyecek bi yer değil herseyin fiyatı belli sadece sıkıntı yer ankara da ben konya da git gel ler yoracak beni yoksa iş kolay

2 kez açtım çünkü bir an önce birileri görüp de döner mi diye ayın 15 inden sonra zaten gerek.kalmayacak kendim gidip modeline rengine herseyin ölçü alınırken kendim karar vermem sonra yaptırmak isteyen sahibinden e fibersan tuning yazdimi ürünü ordan satın alabilecek
Sahibinden de her araca uygunu var inceleyebilirsiniz
selamın aleyküm