Dostum parça olayında kısmen biraz pahalı olabilir ama Ufuk Beyin de dediği gibi çok az satan Elantra parçası hatta 3 yılda 1 radikal makyaj değiştiren Hyundai almak bana çok mantıklı gelmiyor. Corolla bu segmentte geçen sene satış rekoru kırmıştı yani en az 10 yıl parça sorunu yaşamazsınız sanıyorum. ki buna muadil yan sanayiler de eklenecek, çünkü artık araç kaskolarında firma kendi istediği yere muadil parçalar kullandırabilecek bu da yan bir pazar oluşturacaktır inancındayım. Siz bir Hyundai servisine de aynı şeyleri sormalısınız bence, ve duyacağınız rakamlar hiç de Linea, Clio gibi olmayacak, Corolla önden kazada 10.000tl bana normal gibi geldi. Arkadaşımın geçen ay ufak kazasında 2013 Ford Fiesta da sadece arka tampon 4,500tl tuttu serviste. Ayrıyetten dizel mi alacaksınız bilmiyorum ama lpg konusunda en uyumlu araçlar Toyota, Honda, Mazda diye gidiyor.. bu konuda da hem yerli üretim olması çok satması parça tedariği sorunsuzluğu Taksi olarak avantajlı bence Corolla istanbulda onlarca gördüm..