Gönderen Konu: 2016 Cool Corolla Parça Fiyatları Hakkında  (Okunma sayısı 5952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: 2016 Cool Corolla Parça Fiyatları Hakkında
« Yanıtla #20 : Kasım 17, 2016, 13:05:44 »
3 yıl bildiğim kadarıyla.Yaptığım araştırmalarda Cool Corolla motoru lpgye en uyumlu motor diyorlar.

Ticari indirimi bilmiyorum ama diğer ÖTV indirimli alınan araçlarda 5 yıl.  Ayrıca siz yeni aracı alıp tescil ettirip mevcut aracınızı satabiliyorsunuz  :tamam:

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kazasız belasız kullanın  :saygi:
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 17, 2016, 13:05:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Kasım 17, 2016, 15:48:26 »
Çok Teşekkür ederim , Allah utandırmasın,Hepimize hayırlı kazasız sürüşler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 17, 2016, 23:16:07 »
3 yıl bildiğim kadarıyla.Yaptığım araştırmalarda Cool Corolla motoru lpgye en uyumlu motor diyorlar.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 17, 2016, 12:17:43
SuperB'de düşünmüyor değilim aslında ama bizim Ankara'da bir de şoföre verdiğimiz düşünülürse aracı , çok lüks kaçar. Manuel olmak zorunda değil aslında ama manuel olması bizim için çok önemli. Herhangi bir aracın elektrik aksamındaki problemde aracı vurdurup çalıştırma gibi bir fırsat bizim için çok önemli. Her firmada var bu fırsat ama Toyota biraz daha yakın gibi gözüküyor.
Biz 2002 model aracı vurdurmaktan korkarken 2016 model aracı vurdurmak tehlikeli değilmi bu aracın üstünde birsürü elektirikli parça var vurdurup çalıştıralım derken biyerlere zarar verebilirsiniz
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Kasım 18, 2016, 04:18:42 »
Biz 2002 model aracı vurdurmaktan korkarken 2016 model aracı vurdurmak tehlikeli değilmi bu aracın üstünde birsürü elektirikli parça var vurdurup çalıştıralım derken biyerlere zarar verebilirsiniz
Kardeşim orada basitinden bir örnek verdim yoksa tabikide çok zararlı aracı vurdurmak.Ama işe mecbur kaldığında kurtarmışlığıda çoktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 20, 2016, 10:53:38 »
arac stop ettiginde veya calismadiginda vurdurulmaz ozellikle yeni nesil enjeksiyonlu olanlar. yoksa benim gibi 2004 model megana motor yapmak zorunda kalirsiniz.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '15
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 20, 2016, 12:58:58 »
Dostum parça olayında kısmen biraz pahalı olabilir ama Ufuk Beyin de dediği gibi çok az satan Elantra parçası hatta 3 yılda 1 radikal makyaj değiştiren Hyundai almak bana çok mantıklı gelmiyor. Corolla bu segmentte geçen sene satış rekoru kırmıştı yani en az 10 yıl parça sorunu yaşamazsınız sanıyorum. ki buna muadil yan sanayiler de eklenecek, çünkü artık araç kaskolarında firma kendi istediği yere muadil parçalar kullandırabilecek bu da yan bir pazar oluşturacaktır inancındayım. Siz bir Hyundai servisine de aynı şeyleri sormalısınız bence, ve duyacağınız rakamlar hiç de Linea, Clio gibi olmayacak, Corolla önden kazada 10.000tl bana normal gibi geldi. Arkadaşımın geçen ay ufak kazasında 2013 Ford Fiesta da sadece arka tampon 4,500tl tuttu serviste. Ayrıyetten dizel mi alacaksınız bilmiyorum ama lpg konusunda en uyumlu araçlar Toyota, Honda, Mazda diye gidiyor.. bu konuda da hem yerli üretim olması çok satması parça tedariği sorunsuzluğu Taksi olarak avantajlı bence Corolla istanbulda onlarca gördüm..