0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben selektör yaptığımda şöyle bir görüntü oluyor, muhtemelen göremem SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birkaç saniyeliğine dörtlüleri yakıp ikaz etmeye çalışmak sanırım en makul ve mantıklı çözüm.
herkes anlamıyor ki dörtlüleri yakınca, acaba adamın arabasında sıkıntı mı var diye düşünen çoktur diye tahmin ediyorum.
Aynen Fatih, zaten 4 lüleri yakınca halden anlayan adam, adam olsa uzunları yakmaz
Benim genelde istisnalar hariç işime yarıyor arkadaşlar. Öbür türlü zaten adam öldürsen kısaya geçmiyor
ankara dan istanbul a dönüyoruz gece, önümde vw tiguan, ama hiç sellektör yaparak yol istemedim, (hızlarımız limitlerin çok az üstündeydi) adam bana yol verdi, tuttu bana uzunları bir yaktı, anam dedim, ben bu adama en ufak sellektör yapmaz iken ona ne oluyor, müdürde şaşırdı ne oldu da bu sellektör yapıyor bize dedi, bilmem dedim
Demek ki kısaların ayarsız
Türkiye de bu fotolar sökmez ters tepki yapar Arkadaki uzun yakan arabadaki muhabbet - Ula abi kar.yı gördün mü? -Hani lan -aha bak bak uzunları yakınca bize baktı -Oha lan ka.ı iş atıyor bas abi bas yanına sokul