0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2002 model 1.6 16V tam otomatik opel astra sedan aracımı 141000 km de herhangi bir satış ilanı vermediğim halde tanıdığım bir abimin yönlerdirmesiyle gelen arkadaşına bir günün içinde sattım. Allah hayırlı etsin güle güle kullansın.şimdi bir araç aramaya başladım. yaris hybrid nasıldır. bu konuda kullanan arkadaşlardan fikir almak isterim. kullanım %95 şehir içi ve dur kalk fazla değil. kısa mesafelerde mahalle aralarında kullanıyorum. yılda belki bir iki kere uzun yol yaparım. aracımı çok sakin ve yavaş sürerim. ailem kalabalık değil. bir çocuk. yaris hybrid in işime yarayacağını düşünüyorum. ama ön yargılar var işte.
Mustafa bey, çocuk kaç yaşında bilmiyorum ancak sedan araçtan sonra yaris bagaj konusunda sizi tatmin etmeyebilir.. bunu bilerek almanızda fayda var.. Bunun haricinde belirttiğiniz kullanım koşulları için yaris hybrid güzel bir tercih olur sanki.. tabi uzun süre bineceğinizi varsayarak söylüyorum..Bunun haricinde önyargınız nedir, onu açarsanız kullanıcı arkadaşlar daha detay bilgilendirebilir sizi..not: teşekkür butonuna sehven bastım:)
Astra sonrası B segment bir araç konfor anlamında da üzebilir, ama yakıt anlamında çok rahat ettirir. İlla yaris hibrid de almak zorunda değilsiniz, yaris multidrive s alıp lpg taktırmak da düşünülebilir.
Hayırlı olsun mustafa. bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat Astra j 1.4 T düşünebilirsin.
ufaklık henüz 5 yaşında. çocuk koltuğu, anne kucağı, tekerlekli çocuk arabası gibi sürekli arabada taşıdığımız bir şeyi yok. en fazla bir sırt çantası olur çocuk eşyası için. bagaj konusunu göze alabilirim bu yüzden. önceki arabalarım 2011 corolla sedan,2008 astra sedan, astra sedan. hep sedan nasip oldu. ön yargım; araba konusunda kulaktan duyma bilgilerden fazlasını bilmeyen eşim bile hybrid arabadan bahsettiğim de ne işimiz var hybrid le diyerek anlamadan direk yaftaladı ki etrafımdaki çok kişi bilip bilmeden bir şeyler söyleyecek. önemsemesem dahi duymak zorunda kalacağım. 50 bin liraya şu arabayı alırdım bu arabayı alırdım diyecekler en azından. yoksa şahsi bir şey değil. Mesaj Birleştirildi: Ekim 10, 2016, 14:14:15ya dizel olacak aracım ya da sadece benzin. lpg yi son sattığım aracıma ben taktırdım ancak içime sinmedi. hybrid düşüncem bu yüzden. ayrıca 1.33 corollam vardı 2011 model. 1.3 araca binip 1.6 vergisi vermek de canımı sıkmıştı. Mesaj Birleştirildi: Ekim 10, 2016, 14:16:0550 bin TL yi çok geçmek istemiyorum bütçe olarak. ama çok iyi bir araba denk gelirse rakam yükselebilir.
Octavia 1.0 TSİ düşünebilirsiniz yeni bi motorBurada ayrıntılı incelemesi var http://www.sekizsilindir.com/2016/10/10-lt-tsi-12lt-tsi-fark.html?m=1